FunZone Zoetermeer
Voorweg 107, 2716NH Zoetermeer

Er is bijna geen plek waar je meer onder één dak met het gezin kunt doen in de regio, dan bij FunZone Zoetermeer. Dit is hét familieuitje waar iedereen, van kinderen tot volwassenen, zich prima vermaakt.

Gezinsuitje in Zoetermeer

Wil je er lekker opuit met het gezin en de zekerheid hebben dat het bij elk weer kan doorgaan? Dan is FunZone ideaal: overdekt, vol met activiteiten en de medewerkers zijn erg gastvrij.

FunZone Speeltuin

Gewoon spelen of lekker een feestje vieren... het kan allemaal. de FunZone Speeltuin is anders dan anders, want hier beleven kids de leukste avonturen! De kinderen zijn aanbeland in een te gek indoor speelparadijs, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Waar je ook kijkt, in de speeltuin zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema. Okke & Pi staan te wachten om met iedereen te spelen en samen op avontuur te gaan. Er is genoeg te doen, zoals klimmen, klauteren, glijden en bouwen. Hier krijgen de kinderen nooit genoeg van.

Informatie FunZone

Glow Minigolf bij FunZone

Bij FunZone is er een prachtige indoor midgetgolfbaan te vinden. Ideaal als gezinsuitje, want dit is leuk voor iedereen. Indoor midgetgolf in het donker alleen verlicht door blacklight, dat is Glow Minigolf. Een gezellige activiteit voor families, vrienden en kinderen die de baan al aandurven. 

Glow&Golf

Lasergame FunZone

Zoek je meer actie? Dan is Lasergame een absolute aanrader. Ook dit kan gewoon in pand. Zo heb je echt volop vermaak op een en dezelfde plek in Zoetermeer.

Lasergame

Uiteten in Zoetermeer bij het pannenkoekenrestaurant

Je kunt bij FunZone niet alleen actief bezig zijn, je kunt er ook lekker plaatsnemen voor een maaltijd in Pannenkoekenrestaurant De Vliegende Pan. Tijdens het eten hebben kinderen zelfs gratis toegang tot indoor de FunZone Speeltuin (pssst... je kunt zelfs de speeltuin inkijken door een glazen wand). Laat de naam je trouwens niet foppen: er is heel veel meer te krijgen dan pannenkoeken. 

De Vliegende Pan

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig