Jump XL Spijkenisse
Einsteinweg 6, 3208 KK Spijkenisse

Jump XL – Uitjes

 

Of je nu op zoek bent naar een leuk en actief uitje met de kids, een dagje weg met het hele gezin, een gezellige activiteit met een groep vrienden of vriendinnen of misschien zelfs een originele date? Jumpen is het antwoord!

Waaghalzen (vanaf 6 jaar) kunnen zich bij Jump XL uitleven op de trampolines, de Air Bags en in de Foam Pit of dagen elkaar uit op het Ninja Parcours of de Battle Beam. Jump van trampoline naar trampoline, oefen de vetste tricks, jump over de Jump Obstacles en ervaar hoe het is om gewichtsloos te zijn. Ook vind je hier sporten die je misschien al kent, maar dan omgetoverd tot een variant op de trampolines. Ga sneller en hoger... hoe dan ook, de adrenaline stroomt door je lichaam!

 

Mini Jump

Trampolinespringen alleen geschikt voor de grotere waaghalzen? Zeker niet! Ook de allerkleinste zijn gek op onze trampolines. En daarom hebben wij speciaal voor ouders met kinderen van 2 t/m 5 jaar Mini Jump op ons programma staan: een superleuke én veilige manier om te leren springen, rollen en vallen.

Mini Jump

Disco Jump

Wil je actief bezig zijn en houd je wel van een avondje uit? Dan is Jump XL op de vrijdag- en zaterdagavond the place to be! Tijdens de Disco Jump gaan de Discolichten aan, de muziek harder en jumpen en dansen jullie op de vetste beats! Tussen het jumpen door kunnen jullie lekker samen chillen en iets drinken en snacken in de Foods & Drinks area. 

Tijdens de Disco Jump kun je gebruik maken van de Disco Jump Special. Hiermee kun je 120 min. jumpen en ontvang je een lekker drankje voor na het jumpen. En dat voor maar 20 euro!

Liever een kinderfeestje vieren? Dat kan ook! Tijden de Disco Jump uren kun je een te gekke Disco Jump party boeken!

Disco Jump

Family Jump Special

Met het hele gezin jumpen is nog leuker! Daarom hebben we bij Jumpsquare nu de Family Jump Special. Daag je vader uit op de Battle Beam, oefen tricks met je zus(je) of wat dacht je van een potje Ultimate Dodgeball met de hele familie! Dat wordt gegarandeerd een onvergetelijk uitje. 

Onze Family Jump Special is geldig vanaf 4 personen voor 90 min. jumpen. Er moet minimaal één begeleider van 18 jaar of ouder mee jumpen. En ben je met meer dan 4 personen? Dan kan je gewoon meer jumpers toevoegen met extra voordeel!

Family Jump Special

Trampoline springen tijdens Happy Hours

Ben jij op zoek naar een toffe weekend activiteit? Willen je actief bezig zijn en houd je wel van een feestje? Dan is Jump XL op de vrijdag- en zaterdagavond the place to be! Tijdens de Happy Hours gaan de Discolichten aan, de muziek harder en zo Jumpen en dansen jullie op de vetste beats! Tussen het Jumpen door kunnen jullie lekker samen chillen en iets drinken en snacken in de Foods & Drinks area. 

Happy Hours

JumpScool

Wil je indruk willen maken op je vrienden? Ben jij niet bang uitgevallen en durf jij je grenzen te verleggen? Dat willen we zien! Tijdens de JumpScool leer jij de vetste tricks van onze Jump Masters. Met een gezonde dosis lef, doorzettingsvermogen en conditie maak jij binnenkort – alsof het niets is – een salto, cody of backflip.

JumpScool

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor