Dit is de Go-Kids regio Haarlem nieuwsbrief. 
Kun je deze email niet goed bekijken?
Open in je browser.
Klik hier voor alle coole erop uit tips voor kids in de meivakantie

Vakantie zwempret!

Tijdens de basisschoolvakanties van regio Midden is het zwembad van Sportcentrum de Waterkanten extra geopend voor vrij zwemmen en is er speciaal voor kinderen t/m 15 jaar Vakantie zwempret. Ook ligt de 12-meter lange stormbaan op doordeweekse dagen vanaf 13.00 uur in het wedstrijdbad (tenzij er andere activiteiten zijn).
Kom ook springen en spelen ►
 

Jumpen bij JumpSkillz!

Bij JumpSkillz kun je jouw vette tricks en jump skillz oefenen en laten zien. Maar dat is niet het enige! Ook kun je bij JumpSkillz gebruik maken van extra’s zoals grote trampolines, Dodgeball-arena’s, Dunkzones, Foampits, Big airbags, High jumps, meerdere tumblinglanes, een volleyball court en een basketball court.
Kids klaar... jumpen maar ►
 

Fun & Sport

Op vrijdag 3 mei - in de meivakantie - organiseren Blast-Zone en Wesley4Motion een Fun & Sport evenement in de Sporthal van Olympia. Met een Nerf Arena waar jullie verschillende games spelen en Freerun parcours waar je onder professionele begeleiding toffe tricks leert. Je koopt een ticket voor de ochtend-shift (10.00 tot 12.30 uur ) of de middag-shift (13:00 tot 15.30 uur) bij iedere ticket zit een gratis consumptie.
Lekker bewegen en spannend►
 

Avonturenbaan in De Heerenduinen

Waterratten opgelet! In de meivakantie is het extra leuk in zwembad De Heerenduinen. In het zwembad ligt een grote hindernisbaan. Kun jij hier overheen lopen zonder in het water te vallen? Of ga jij liever van de glijbaan?

Zowel kleine als grotere kinderen kunnen zich hier prima vermaken!
Buiten zwemmen kan ook ►
 

9 buitentips van de boswachter

De meivakantie is een mooi moment om lekker naar buiten te gaan. Natuurlijk hebben de boswachters van Staatsbosbeheer weer een aantal leuke buitentips voor je. En ook in en rond de buitencentra is van alles te beleven. Ga op zoek naar boskabouters of help de boswachter...
Lekker naar buiten! ►
 

Diamanten Museum Amsterdam

In het Diamant Museum in Amsterdam draait het om prachtige diamanten kunstwerken. En natuurlijk kun je deze prachtige diamanten kunstwerken bezoeken. Ze hebben leuke puzzeltochten voor de kids en heel veel bling bling!
 
Gratis voor Kids tot 12 jaar ►
 

Neem eens de trein in Spaarnwoude

Maak een ritje met de stoom- of diesellocomotieven van de Modelbouwvereniging het Y in Spaarnwoude! Met de kids op zondag in Buitenhuizen? Neem dan eens een kijkje bij modelbouwvereniging "Het Y". Modeltreinen in alle soorten en maten en je kunt zelfs een stukje meerijden. 
Bij boerderij Zorgvrij zijn nog meer hele leuke activiteiten
Bekijk hier de hele agenda ►
 

Creatief bij MikaKunst

Vrijdag 26 april ga je met gekleurde krijtpoeder de prachtigste versieringen aanbrengen op een stoeptegel en op vrijdag 3 mei ga je eerst op papier een kunstzinnige tekening maken met aquarel en pentekening. Je ontwerp wat je gemaakt hebt ga je vervolgens bij jezelf of iemand anders op de handen na maken met echte hennaverf!
Lekker creatief bezig ►
 

18 holes, voetpool en een voetbal arena

De meivakantie is voor iedereen verschillend en daarom is Midget Voetgolf in Nieuw-Vennep vanaf Goede vrijdag 19 april elke dag geopend t/m 12 mei van 12:00 t/m 17:00!! Dus ook beide Paasdagen! 18 Holes, voetpool, een snelheidsmeter en een voetbal arena. Cool!
 
Ook heel leuk als partijtje! 
En.... Goaalllll ►
 

Even ontspannen bij Tuincentrum Oosteinde

Heerlijk even genieten op het koffieterras van een drankje en een lekker hapje eten bij Tuincentrum de Oosteinde in Vijfhuizen of Hillegom, terwijl de kids hun gang kunnen gaan bij de kinderboerderij met speelweide.
Kom je ook? ►

Lentegames

Tijdens de LenteGames van Brosports kunnen kinderen zich optimaal uitleven tijdens een gevarieerd en uitdagend spellenprogramma. Denk hierbij aan stoere speurtochten, ravotten op luchtkussens, klimmen, pijl en boogschieten, ballenparades, strategische teamstrijd, 6-kampen en nog heel veel meer leuks…
 
Geef je snel op! ►
 

Natuur Speeleiland

Het Natuur Speeleiland Haarlem bij de Veerplas is de hele meivakantie geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Ze hebben toffe activiteiten, zoals een Legodag op 1 mei en Outdoor lasergamen op 3 mei. Alleen op 27 april zijn ze gesloten, want ze gaan naar de verjaardag van de Koning.
 
Bekijk hier het programma ►
 

Toverknol Theaterkamp 

Op maandag, 29 april en vrijdag, 3 mei organiseert Toverknol Theater het succesvolle, jaarlijkse TOVERKNOL THEATER MEIKAMP in hun Haarlemse kindertheater.
Wat zijn de Toverknol theaterdagen? Elke dag heeft een ander thema en zij organiseren leuke, theatrale activiteiten binnen en ook buiten. Je ontdekt spelenderwijs de magische wereld van theater en beleeft de leukste avonturen! Voor kinderen van 5 t/m 9 jaar.
Lekker bewegen en spannend►
 

Paashaas van Lego bouwen 

Op maandag 22 april geeft Young Engineers Haarlem een leuke LEGO® workshop bij Meneer Paprika in Haarlem-Centrum! Jullie gaan vanwege Pasen een paaskonijn bouwen! Je krijgt eerst een korte uitleg over dit te bouwen model. Met behulp van de unieke e² Young Engineers kit gaan jullie lekker bouwen en spelen.
Spelen en verbeteren.. ►
 

Ontmoet de 2 nieuwe jungle bewoners

Chimpie Chimp in Aalsmeer heeft 2 nieuwe jungle bewoners... een AAP en een OLIFANT elkaars beste vrienden! Kom ze knuffelen of klim in de ballenbak, jumpen op de trampoline, de 5 meter hoge Mount Chimpie beklimmen, hangen in de power tower, disco dansen...
 
Zo leuk! Kom je ook? ►
 

Leuke activiteiten bij Smaeckkamer

Smaeckelijk genieten van een Paas proeverijbrunch op 1e of 2e Paasdag bij Brasserie Grand-Café De Smaeckkamer met aansluitend een paaswandeling met de boswachter... of Oranje feest op Koningsdag. Creavief is ook aanwezig!
onwijs-te-gekke-stormbaan ►
 

Het Muizenhuis in Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam staat dit jaar in de meivakantie maar liefst twee weken geheel in het teken van het Muizenhuis en het boek Het Muizenhuis - de Haven.
In het boek het Muizenhuis – De Haven gaan Sam en Julia op bezoek bij opa Zeeman in de haven. Er zijn volop Het Muizenhuis-activiteiten voor het hele gezin (3+).
 
Bekijk hier de hele agenda ►
 

Zwembad Groenendaal

In de meivakantie is het feest in Sportplaza Groenendaal in Heemstede.
Deze voorjaarsvakantie hebben ze de PIRATENRUN, Experience Center en dat betekent heel veel waterpret!

Probeer er maar eens op te klimmen!
 
Kids klaar... zwemmen maar►
 

Kinderkamp van Ukkie van Puckie 

Op 24 en 25 april geeft Ukkie van Puckie weer kinderkampen voor kinderen van 5 t/m 8 jaar. Door yoga maken de kids verbinding met hun binnenwereld en met theater laten ze zichzelf zien aan de buitenwereld.Yoga en theater zijn een geweldige combinatie voor kids.
 
De hele dag van 10:00 tot 17:00 uur in de Kweektuin in Haarlem
Super leuk en lekker creatief ►
 

Coole activiteiten bij Paintball Hillegom

In de meivakantie hoef je je niet te vervelen... Kom gezellig paintballen, lasergamen of karten! Ga de strijd aan met je vriendjes en vriendinnetjes en na afloop drink je een heerlijk verkoelt drankje. 
Ook super gaaf als kinderfeestje...
Een raak... ►
 

Kinderfestival Bevrijdingspop

Komen jullie ook gezelllig naar het kinderfestival tijdens Bevrijdingspop? Go-Kids heeft namelijk een onwijs leuke activiteit!! Kom gezellig met ons de escaperoute doen en wie weet verdien jij wel een hele mooie prijs!
En speuren maar! ►
 
Copyright © 2015  Go-Kids All rights reserved.

Wil je een ander ook verblijden met onze tips? Mail tips door!
Wil je ook de tips uit andere Go-Kids regio’s ontvangen? Meld je aan!
Niet meer tevreden? Je kunt je hier afmelden. Wijzig hier je gegevens.

*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*