Knuffelaars opgelet: ’t is Internationale Knuffeldag

Op 21 januari is het Wereld Knuffeldag! Iedereen wordt extra geknuffeld. Een beetje meer liefde op de wereld is altijd welkom. Knuffelen is een teken van liefde en zorgzaamheid. Het is ook een teken van acceptatie. En laten we nou iedereen accepteren zoals diegene is. Iedereen is mooi van binnen en van buiten! 

Er is inmiddels al een officiële website. Daarnaast kan je met een grote virtuele hug meedoen op worlds biggest hug, hoewel we dat een beetje overdreven vinden, want wat is een virtuele knuffel nou waard?! Als je nou denkt: heel veel, dan bij dezen: *knuffel*.

Oxytocine

Wist je trouwens dat knuffelen niet alleen maar leuk, maar ook goed voor je is? Door te knuffelen maak je oxytocine aan. Dit liefdes- of knuffelhormoon zorgt er niet alleen maar voor dat je je verbonden voelt met de persoon waarmee je knuffelt, maar ook dat je weerbaarder bent tegen stress en beter tot rust kunt komen.

Bij Cuddlebear kun je zelf je eigen knuffel kiezen en bouwen

Maak en kies je eigen Cuddle Bear knuffel! In de bearshop zijn 25 verschillende knuffel vriendjes. Naast beren zijn er ook aapjes, konijnen, trollen, eenhoorns, nijlpaarden, giraffen, dino's en lammetjes om.. ► Klik hier voor meer info!