Zwembad MFC De Kreek
Wilgenpas 2, 5331 KC Kerkdriel

Samen ravotten en spelen in het water, of geniet lekker ontspannen aan de kant en beleef de leukste tijd samen met je kinderen. Dankzij het professionele toezicht dat alijd aanwezig is kun jij ontspannen, terwijl de kinderen plezier maken met al het speelmateriaal in het water! Oftewel, kom familiezwemmen bij De Kreek in Kerkdriel!

Het zwembad

Op zoek naar een uitje voor het hele gezin? Kom zwemmen bij Optisport Zwembad MFC De Kreek! Het zwembad is onderverdeeld in 5 baden:

  • Het wedstrijdbad 
  • Het instructiebad
  • Het plonsbad
  • Het buitenbad met een bruisbank en een swalldouche, waardoor je heerlijk kunt ontspannen
  • Het baby en peuterbad met 3 verschillende diepteniveaus

Ook beschikt De Kreek over een glijbaan van maar liefst 60 meter lang! Deze komt uit in het plonsbad.

Horeca en speeltuin

De horeca is sfeervol ingericht en beschikt over ruim 130 zitplaatsen. De Kreek heeft een uitgebreide menukaart om heerlijk te kunnen eten en drinken, dus voor ieder wat wils! Ook is het mogelijk om op het buitenterras in de zon te genieten. Het terras kijkt ook nog eens uit over een super leuke gratis speeltuin. Ook hier kunnen kinderen zich uren vermaken!

buitenspeeltuin, speeltuin, buitenspelen, outdoor, kreek, kerdriel, eropuit, uitje, gezinsuitje, dagje weg

Zwemdisco's voor kinderen!

Zin in een spetterend feest? Kom met je vriendjes, vriendinnetjes of klasgenootjes naar de wekelijkse Zwemdisco. Deze avond gaat het licht uit en de discolampen aan en kun je helemaal los gaan op de nieuwste hits. Jullie maken er een groot feest van. Ook kun je tijdens de disco je kinderfeestje vieren!