Anna van Schuurmanstraat 602, 5344 TX Oss

Op kinderboerderij De Elzenhoek is van alles te beleven voor jong en oud! Kinderen mogen ravotten in de natuurspeeltuin, knuffelen met cavia's, konijnen en ratjes, voer de geitjes en neem een kijkje bij de leuke tentoonstelling. En kijk eens door de raampjes van de Bijzondere hoek. Misschien zie je wel een muisje voorbijkomen of een landschildpad!

Ontdek en geniet met het hele gezin

Bij de dierverblijven en de stallen ontdek je allerlei leuke weetjes over de dieren op de boerderij. En in de moestuin zie je hoe groente en fruit groeit en als het even kan, mag je er zelfs wat van proeven! Even uitrusten? Ook dat kan. Bij één van de picknickplekken op het erf kun je volop genieten van de gezelligheid van De Elzenhoek.

Natuurspeeltuin en blotenvoetenpad

Trek je oude kleren aan en kom heerlijk klimmen, klauteren, kliederen en ravotten in de natuurspeeltuin op de kinderboerderij!

Raak verdwaald in het bamboebos, klim over de touwen over het moeras, speel met de waterpomp en bouw dammen in het zand, roetsj naar beneden van de glijbaan, ren door de wilgentunnel en trek je schoenen uit en wandel op blote voeten over het zintuigenpad.
De natuurspeeltuin ligt op het terrein van de kinderboerderij, is elke dag open en net als de kinderboerderij helemaal gratis!

Het verwonderhuis

In dit bijzondere huis is van alles te zien en te horen over de bijzondere wereld van de dieren. Spelenderwijs leren de kids van alles over verschillende thema's als poep, afval, voeding, gedrag en vachten in het dierenrijk.

Activiteiten en evenementen

De Elzenhoek organiseert regelmatig leuke activiteiten in en rond de kinderboerderij! Zo kun je elke woensdag en zondag van 13.30 uur tot 14.30 uur op knuffelvisite bij de cavia’s, konijnen en ratjes! Je mag dan onder begeleiding van één van de dierverzorgers de dieren knuffelen. Ook super leuk is dat je elke laatste woensdag van de maand om 13.00u met de ezel Meneer Gijs afval kunt prikken in het Elzeneindpark. Zo zorgen we er samen voor dat de omgeving netjes blijft en veilig is voor de dieren. Iedereen die wil komen helpen is van harte welkom! 

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Gratis toegang
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor