Maak kans op een GRATIS feestje bij het Oertijdmuseum!

Kinderfeestje bij het Oertijdmuseum

van: 6 februari 2019
tot: 20 februari 2019


Win een GRATIS kinderfeestje t.w.v. €80,00 bij het Oertijdmuseum in Boxtel!

Wat je hiervoor moet doen? Eigenlijk helemaal niets, want dit feestje wordt verloot onder alle Facebook/Instagram volgers van Go-Kids Den Bosch die zich ook hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief! Heb jij dit nog niet gedaan? Geen probleem, tot en met woensdag 20 februari kun jij je nog aanmelden. Donderdag 21 februari wordt de gelukkige winnaar via Facebook bekend gemaakt! Houdt de pagina dus goed in de gaten! 

De voorwaarden:

- De gewonnen prijs is een standaard kinderfeestje met max. 10 kinderen (incl. broertjes-zusjes v.a. 3 jr)

- Ouders/begeleiders betalen de dan geldende entreeprijs

- Datum en tijdstip in overleg met het Oertijdmuseum, maar het feestje dient in 2019 plaats te vinden

- Dit feestje is geschikt voor kinderen van ca. 4 t/m 11 jaar

- Tijdsduur van het feestje is circa 2,5 uur

- Inbegrepen zijn de entree, een dinosaurusfilm, een speurtocht (begeleid door de ouders), het bouwen van een houten dinosaurusje en als aandenken een geluks- of knuffelsteen.

- Voor meer informatie check https://www.oertijdmuseum.nl/kinderfeestjes/


Voor vragen en/of opmerkingen mail naar denbosch@go-kids.nl Naar de deal!

Maak kans op een GRATIS Mad Science Feest

Mad Science kinderfeestje regio Den Bosch

van: 6 februari 2019
tot: 6 maart 2019


Bezorg Mad Science de Gouden Tip en krijg een GRATIS feest t.w.v. € 130,00!!

Mad Science komt met veel plezier kinderfeestjes thuis verzorgen, maar ze beschikken ook over een aantal te gekke locaties in Brabant. Misschien heb jij het al gelezen, maar ze zijn nog op zoek naar een fantastische locatie in regio Den Bosch! 

Wil jij kans maken op een gratis feestje, mail dan jouw tip voor een super leuke nieuwe locatie in regio Den Bosch naar denbosch@go-kids.nl De locatie kan van alles zijn, denk aan een brasserie, indoor speeltuin, pannenkoekenrestaurant, cultureel centrum enzovoort! 

Komt er dankzij jou een super leuke samenwerking tot stand? Dan krijg jij een gratis feestje van een uur (inclusief take-home activiteit) op de betreffende locatie. 

Algemene voorwaarden:

- Er mogen per inzending meerdere tips worden gegeven en deelnemen kan tot en met 6 maart 2019.

- Alle ingezonden tips worden door Go-Kids verzameld en vervolgens verstuurd naar Mad Science voor het verdere contact. Indien er een samenwerking tot stand komt tussen Mad Science en een ingezonden locatie, dan stelt Mad Science Go-Kids Den Bosch hiervan op de hoogte. 

- In dat geval neemt Go-Kids Den Bosch per mail contact op met de persoon die deze tip heeft ingezonden. Zijn er meerdere personen die deze tip hebben ingestuurd, dan wordt het gratis Mad Science feestje tussen deze inzendingen verloot. 

- Het gaat bij deze actie om een gratis Mad Science feest van 1 uur voor maximaal 15 kinderen. Indien gewenst kan tegen bijbetaling het feestje worden verlengd.

- Het feest vindt plaats op de nieuwe locatie en een medewerker van Go-Kids is aanwezig om een super leuke vlog hierover te maken. Er wordt natuurlijk rekening gehouden met eventuele kinderen die niet herkenbaar in beeld mogen worden gebracht. De vlog zal worden gebruikt op de website en social media kanalen van Go-Kids, Mad Science en de betreffende locatie.  

- Datum en het tijdstip van het feest is in overleg met Mad Science, maar het feestje dient in 2019 plaats te vinden.


Vraag vragen en/of opmerkingen mail naar denbosch@go-kids.nl

Naar de deal!

Korting op je kinderfeestje bij Acrealistics!

Creatief Kinderfeestje bij Acrealistics

van: 1 februari 2019
tot: 1 februari 2020


Speciaal voor de volgers van Go-Kids Den Bosch heeft Acrealistics een super leuke aanbieding! 

Met de code Go-Acrealistics betaal je nu maar €10,00 per persoon in plaats van de reguliere €12,50. Deze code is geldig tot en met 1 februari 2020. Niet geldig in combinatie met andere acties. De duur van het Acrealistics feestje is afhankelijk van de leeftijd van de kinderen (1,5 tot 3 uur). De kinderfeestjes vinden plaats op je eigen (geboekte) locatie. 

Maak snel gebruik van deze leuke actie! 

Naar de deal!