Bij Kato - Boerderij Beleving
Houtsestraat 26, 5492 TM Sint-Oedenrode

Zijn jullie op zoek naar een leuk uitje met de kinderen? Kijk, speel en beleef op boerderij met de Kato Kids middagen en andere leuke activiteiten voor het hele gezin! 

Eropuit met kinderen naar Bij Kato - Boerderij Beleving

In het buitengebied van Sint-Oedenrode vind je de super leuke belevingsboerderij Bij Kato. Hier laten ze je het pure boerderijleven ervaren en vertellen ze graag hun verhaal. Ook laten ze je graag zien hoe ze, door de jaren heen, het bedrijf hebben uitgebouwd tot wat het nu is: een varkenshouderij, waar ze de gehele (productie)keten in eigen beheer hebben van big tot vleesvarken. 

bij kato, boerderij beleving, belevingsboerderij, varken, eropuit, uitje, gezinsuitje, productieketen

Bij Kato Kids 1ste woensdag van de maand

Elke eerste woensdag van de maand kun je Bij Kato genieten op de boerderij. Stap op de huifkar om de biggetjes te knuffelen. Bij Kato Kids mag je lekker buiten spelen, varkentjes knutselen, het mega boerderijspel spelen, bootcampen en vies worden! 

bij kato, boerderij beleving, belevingsboerderij, varken, eropuit, uitje, gezinsuitje, knutselen

Ontdek het programma ►

Bij Kato Kids vrijdagen

Speel en geniet op de boerderij en leer wat een varken eet. Ga zelf aan de slag en maak het lekkerste eten voor de mascottes Harm & Dori! Komen jullie ook een heerlijke middag buitenspelen en ontdekken?

bij kato, boerderij beleving, belevingsboerderij, varken, eropuit, uitje, gezinsuitje, mascotte varkens

Ontdek het programma ►

Extra (vakantie) activiteiten

Er staan door het jaar heen diverse extra activiteiten op het programma en in de vakanties is er altijd iets te doen. Denk bijvoorbeeld aan het 'Weekend van het Varken' in september, de Boer en Klompendag in mei en de Outdoor Cooking Bij Kato.

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor