Theater De Lievekamp
Raadhuislaan 14, 5341GM Oss

Hét theater voor Oss en regio, dat is theater De Lievekamp. Al ruim 50 jaar bouwen ze aan hun reputatie als breed en laagdrempelig theater voor Oss en omgeving. Dit theater programmeert wel zo’n 250 tot 275 voorstellingen per jaar en dat doen ze in allerlei theatergenres, van toneel tot cabaret en van musical tot klassieke muziek en dans, zowel professioneel als lokaal en regionaal.

Theater De Lievekamp, Oss, theater, gezinuitje, eropuit, kindervoorstelling, familievoorstelling, theateruitje met kinderen

Wat is er gezelliger dan samen met de hele familie een musical of theatervoorstelling bewonderen?

Theater De Lievekamp in Oss is bij uitstek geschikt voor een dagje weg samen met de kinderen. Zo kunnen de kinderen voor aanvang en na afloop van de familievoorstellingen naar hartenlust spelen in het Theatercafé terwijl je zelf geniet van een drankje. Echt aan alles is gedacht, zo krijgen de kinderen bij de familievoorstellingen gratis ranja of water, zowel voor, tijdens als na de voorstelling. En ben je nog niet zo groot? Ga gezellig mee, want dit theater heeft zelfs stoelophogers. Zo weet je zeker dat alle kinderen het goed kunnen zien.

Theater De Lievekamp, Oss, kindervoorstelling, familievoorstelling

Leuke activiteiten bij Theater De Lievekamp in Oss

Na afloop van de voorstelling organiseert De Lievekamp regelmatig extra activiteiten. De knutselworkshops van Fiedelandijn zijn altijd erg geliefd. Kinderen kunnen ook hun eigen creaties meenemen naar het theater of zelfs verkleed naar de voorstelling komen. Maar dat niet alleen, wist je dat De Lievekamp ook Meet & Greets organiseert? Gaaf!!

En je kunt zelfs jouw verjaardagsfeestje vieren. Kortom, alle reden om eens het theater in te duiken!

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor