Voor Bedrijven

Uw bedrijf op Go-Kids?

Is uw bedrijf kindvriendelijk en wilt u hem graag toevoegen aan Go-Kids? Dat kan! Als lid van Go-Kids staat niet alleen uw bestemming op ons platform, maar doet u ook mee met ons uitgebreide promotionele programma en acties. Er zijn verschillende lidmaatschappen mogelijk, dus mail ons voor een passend aanbod. Staat uw bedrijf al op Go-Kids? Dan heeft Go-Kids uw bedrijf met een basis vermelding geplaatst. Wilt u weten wat voor lidmaatschappen er mogelijk zijn? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. Mail ons op info@go-kids.nl voor de mogelijkheden.

Als lid van Go-Kids heeft u verschillende mogelijkheden

Go-Kids adviseert en denkt graag met u mee over regionale kidsmarketing. Met ons eigen platform, social media kanalen, ticketing en nieuwsbrieven bereiken wij miljoenen gezinnen per jaar en kennen als geen ander deze doelgroep. Met behulp van unieke content en een op maat gemaakt promotieplan en kalender helpen wij u graag op weg. Wij kunnen u bovendien adviseren over uw eigen kidsprogramma, aanbod, events en kinderfeestjes.

Het Go-Kids platform biedt een online regionaal platform waar alle kindvriendelijke activiteiten, kinderfeestjes, clubs en uitjes voor kinderen tm 12 jaar goed in beeld worden gebracht. U heeft een heel direct en hoog kwalitatief bereik richting de doelgroep door een kidsmarketing lidmaatschap en samenwerking aan te gaan met Go-Kids. Bovendien kunnen consumenten via Go-Kids direct boeken. U ziet daarom direct het effect met een extra afzetkanaal!

Ons publiek bestaat o.a uit (jonge)gezinnen, ouder(s)en en opa's en oma's.  In 2022  bezochten maar liefst meer dan 2,45 miljoen personen ons Go-Kids platform die samen meer dan 5 miljoen pagina's bekeken. Eind 2012 is Go-Kids in regio Zwolle gestart. Inmiddels is Go-Kids actief door heel Nederland.

Met Go-Kids staat u sterk in de regio. 

Log In