Nog een weekje vakantie... dan moeten de kids weer naar school! Gelukkig zijn er heel veel leuke dingen te doen in en om Amsterdam, zodat je van die laatste vakantieweek een echt feestje kunt maken. Check voor inspiratie onze tips hieronder, de Go-Kids agenda en de rest van onze website!.

Maak er een mooie laatste vakantieweek van!
groetjes, Anneke & Nadine

 

 

Clubtip voor na de vakantie

memotion is een hele fijne club waar Athina en Saskia super persoonlijk met de kinderen aan de slag gaan met bewegen, ontwikkelen en ontdekken - nu ook in een wekelijkse club: MoveMe!
Alle agendatips! ►
Nog even een gezellig buiten-uitje in de laatste vakantieweek?  Doe een dagje Twiske - spelen, zwemmen, varen... en eten bij Twiske Haven!
Minder weer of gewoon zin in indoor spelen? Het is heerlijk bij Candy Castle, Ballorig Gaasperplas of Monkey Town Uithoorn!
Zijn jullie al naar de Gek-op-Water-weken in Het Scheepvaartmuseum geweest? Zoooo leuk voor de kids dus zeker nog even doen!
Tip voor volgend weekend: Maak gratis kennis met de interactieve avonturengym (2 t/m 7 jaar) Friends Call me Jim tijdens de open dag.
Volgend weekend: ga je niet voor de drukte van de UITmarkt, dan is dit Toost Foodtruck Festival in Uithoorn leuk? Met kidsprogramma!
Ben jij al naar De Parade geweest? Kan nog tot 25 augustus, er is ook van alles aan voorstellingen voor kids met de KinderParade!
Lekker zwemmen in het zwembad bij het Amsterdamse bos, suppen of gezellig chillen met tropical shake op het terras van Poel's Up. 
WCA Junior, de kindereditie van het zomerfestival World Cinema Amsterdam, is gestart. Dit weekend de eerst familiefilms bij Rialto!
Bij ITA kun je volgende week met de kids naar een toffe dansvoorstelling: R1R2 Start - in het kader van het festival Summer Dance Forever.
Woensdag in het Amsterdamse Bos: hutten bouwen met Natuur is een Feest! Superleuke activiteit zo aan het eind van de vakantie toch?
Nog tot en met zaterdag de 17e: het Junior Grachtenfestival in Amsterdam. Met mooie voorstellingen voor de kinderen!
Check ook de agenda's van:
Alle uitjes in de regio Amsterdam ►