Kom op zaterdag 24 augustus naar de Open Dag van Friends Call me Jim en probeer gratis het nieuwe lesaanbod uit! 

Wat is Friends Call me Jim?

Friends Call me Jim is een interactieve en innovatieve avonturen gym. Het zijn beweeglessen met geweldige verhalen en doordachte sets van activiteiten, waarbij er alles aan gedaan wordt om kinderen een magische beleving te geven, terwijl ze de belangrijke fysieke skills opdoen voor een gezond leven.

Open Dag bij Friends Call me Jim (2 t/m 7 jaar)

Op zaterdag 24 augustus van 14.00 tot 17.00 uur ben je van harte welkom bij Friends Call Me Jim voor de Open Dag om gratis de nieuwe innovatieve bewegingslessen uit te proberen. Iedere 20 minuten start er een nieuwe ronde in beide studio's, dus het is niet nodig om je van te voren in te schrijven. Neem gezellig je vrienden, buren of familie mee om samen het plezier in bewegen te ontdekken. 

Praktische informatie over de Open Dag

Friends Call me Jim zit op de hoek van het Museumplein en ouders kunnen vanuit de lounge mee kijken onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!