Friends Call Me Jim  

Bartholomeus Ruloffstraat 9, 1071 WJ Amsterdam - Zuid

Friends Call Me Jim werkt vanuit de visie dat ieder kind gebaat is bij ontdekken dat bewegen leuk is, want dan neem je dat je hele leven mee. Vanuit deze visie hebben ze een nieuwe aanpak gecreëerd om op een verhalende manier het plezier van bewegen te ontdekken.

Wat is Friends Call me Jim?

Je zou Friends Call me Jim misschien het beste kunnen omschrijven als interactieve en innovatieve avonturen gym. Het zijn beweeglessen met geweldige verhalen en doordachte sets van activiteiten, waarbij er alles aan gedaan wordt om kinderen een magische beleving te geven, terwijl ze de belangrijke fysieke skills opdoen voor een gezond leven.

Verschillende stories

Een wilde treinrit, zoeken naar belangrijk speelgoed, ga op jungle-safari of naar een kunstmuseum, overleef op een prachtig eiland en zweef door de ruimte. In deze gloednieuwe interactieve gym in Amsterdam kan het allemaal. Ondersteund door innovatieve technologie ontdek je op verhalende wijze het plezier van bewegen. 

Stories leveren stiekem gecontroleerde bewegingen op

Door middel van Stories met speciaal ontwikkelde Jim karakters leren kinderen van 2 t/m 7 jaar ongemerkt bewegen in een hypermoderne gymzaal ondersteund door innovatieve technologie. Op deze manier oefenen ze onder begeleiding verschillende bewegingen die belangrijk zijn voor je motorische ontwikkeling.

Verschillende lesvormen om het plezier in bewegen te ontdekken

Een story met de speciale Jim karakters (en daarmee een lessenreeks) duurt normaal gesproken 10 lessen, maar er zijn ook minicursussen (meestal in de vakanties) en je kunt soms ook een losse les volgen. Kijk vooral in het rooster voor de mogelijkheden. Alle lessen worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven.

Ook leuk voor ouders

Bij Friends Call Me Jim kun je als ouder ook even lekker tot rust komen. Er is goede koffie, fijne tafels om aan te werken en je kunt rustig meekijken met de les vanuit de lounge.

De inrichting van de gym

De studio’s van Friends Call me Jim hebben zachte sportvloeren en op maat gemaakte toestellen van de hoogste kwaliteit. Elke studio heeft een glazen wand zodat je gemakkelijk de avonturen en uitdagingen van jouw kind kan volgen. En ondertussen kan je een kopje koffie drinken of zelfs werken.

Naast de studio’s heeft Friends Call me Jim een speelruimte voor jonge peuters. Hier kunnen zij spelen en lezen terwijl hun grote broer of zus op avontuur is.

Het interieur van Friends call me Jim is ontworpen door Tank Architects uit Amsterdam. Met ouders en kinderen in gedachten hebben zij een ruime, stijlvolle en comfortabele gym ontwikkeld waar iedereen zich thuis kan voelen.

Het team

Het team van Jim bestaat uit mensen met een achtergrond in bewegingswetenschap, dans, atletiek, sport, kunst, storytelling of technology. Iedereen deelt een voorliefde voor sport en bewegen en wil kinderen helpen met het ontdekken van het plezier van sport.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!

  • Adres: Bartholomeus Ruloffstraat 9
  • Stad:  Amsterdam - Zuid
  • Land:  Nederland
  • Postcode:  1071 WJ