Nog een weekje (en één dag) - dan is het 1 juni. De grote dag voor bioscopen, musea, theaters en restaurants: ze kunnen weer beperkt open! En dus ook voor jou: je kunt weer ergens naar toe met je kids na die lange coronasluiting van alle uitjes in Amsterdam. 

Wat kun je gaan doen in en om Amsterdam?

Het is natuurlijk niet zo dat je nu helemaal nergens naartoe kunt. Veel buiten-uitjes zijn al geopend, dus dat geeft al meer mogelijkheden dan een paar weken geleden. Toch is het heerlijk om de keuze te hebben, om ook weer met je kids naar een film, museum of voorstelling of uit eten te kunnen gaan. Dat kan dus vanaf volgende week maandag - tweede Pinksterdag - weer. We noemen even wat leuke mogelijkheden:

Film en theater voor kinderen

Musea om met de kids te bezoeken

Buiten-uitjes in en om Amsterdam

Uit eten met de kinderen in en om Amsterdam 

Uitjes in één oogopslag vinden

En zo is er natuurlijk nog véél meer mogelijk! Wist je dat we op onze website bij de uitjes een handig filter hebben gemaakt? Daarmee kun je in één oogopslag zien van welke uitjes we corona-informatie hebben verwerkt op hun pagina.

Uitjes in Amsterdam met corona-informatie

Door een vinkje te zetten in het vakje voor het rode balkje 'Met corona informatie' en vervolgens op de knop Zoeken te klikken krijg je een overzicht van de uitjes waarvan we weten hoe het zit qua maatregelen en openstelling. Op de pagina van dat uitje zelf zie je dat dan in het vakje met Mededeling.

Corona informatie als Mededeling bij de uitjes

Omdat wij niet altijd op de hoogte zijn van de meest actuele informatie van ieder uitje staat er een link bij naar de pagina op hun website waar je altijd recente info vindt. Handig toch?

Info checken voor je ergens naartoe gaat

Als je ergens naartoe wilt gaan is het handig om altijd de info even te checken. Heel veel uitjes kunnen alleen op reservering, je kunt er niet zomaar even binnenlopen en een kaartje kopen. Zonde als je dat niet weet en je staat daar voor de deur. Dat geeft dikke teleurstelling bij je kinderen en dat wil je natuurlijk voorkomen!