Gek op watersport? Bij Watersportcentrum Sloterplas zijn alle kinderen vanaf 8 jaar aan het juiste adres om te leren zeilen, suppen, kanoën, waterfietsen, flyboarden, vlotten bouwen en nog veel meer! Er zijn cursussen te volgen, maar natuurlijk kun je ook af en toe een waterfiets, kano of SUP huren. Bovendien kun je ook een watersportfeestje vieren en een drankje drinken bij Café Steiger 4. 

Watersportattributen huren bij Watersportcentrum Sloterplas 

Zin om een heerlijk middagje het water op te gaan zonder dat je vast zit aan een cursusreeks of het volgen van lessen? Bij Watersportcentrum Sloterplas kun je het volgende huren:

  • Kielboot (valk)
  • SUP plank 
  • Kano (eenpersoons)
  • Kano (driepersoons)
  • Waterfiets 

De prijzen variëren van € 7,50 tot € 70, afhankelijk van wat je huurt en voor hoe lang natuurlijk. 

Met de Kano door het Sloterpark 

Huur je een kano bij Watersportcentrum Sloterplas? Dan kun je ca. 2 kilometer door de Sloterplas varen of op avontuur in het Sloterpark. In het Sloterpark zijn een aantal lange en korte kanoroutes. Neem een picknick mee en geniet van de mooiste plekjes van het Sloterpark. 

Het is ook mogelijk om in groepen kano's te huren. Er zijn kano's beschikbaar voor groepen tot 40 personen. 

Met de waterfiets naar het Sloterstrand in Amsterdam - vakantiekampen

Aan de overkant van Watersportcentrum Sloterplas vind je het Sloterstrand. Een heerlijke plek om in de zomer met het gezin te genieten. Er zijn picknickbanken, toiletten en een volleybalnet. 

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio Amsterdam aan!

GRATIS UitTips!