't Is weer bijna weekend... de eerste vakantieweek zit erop, met niet bepaald lekker weer... hopelijk wordt het vanaf nu beter. Wij hebben lekkere tips voor je weekend & de tofste kampdagen en feestjes voor jouw kind(eren)!

Veel plezier met je gezin!
groetjes, Anneke & Nadine

 

Weekend & volgende week ►
Vanmiddag het eerste Zomerplein! bij PLEIN Theater met deze week Picado in Mexico America - Fiesta!. Allerlei leuks te doen voor de kids...
Even lekker lasergamen - dat vinden veel kids heerlijk om te doen. Bij Fun Center Amstelveen hebben we een mooie deal voor je geregeld!
Gezellig samen glow-in-the-dark minigolf spelen bij het gloednieuwe GlowGolf in Noord. Topplan, als je wilt met eten en bios!
Je kunt bij ARTIS weer genieten van de prachtige avondwandelingen, dit jaar met verhalen om te luisteren (10+).
Elke woensdag in deze zomervakantie bij Noorderlicht: geweldig leuke activiteiten op de NDSM Kinderwerf. Check it out!
Ga (weer) eens naar het Rijksmuseum! Kids hebben gratis toegang en je krijgt een gratis familiegids bij de receptie.
Voorstellingen voor kids ►
 
 
ZomerkampTips - toppers ►
Drie fijne dagen op een privé eiland met de tofste activiteiten... geweldige Secret Island Summer Retreat (met mooie Go-Kids korting)! 
Kindertheater De Toverknol heeft deze vakantie elke week Theaterkamp - in het theater en in de Toverknolwinkel. Snel aanmelden!
Sportivun heeft supertoffe Bobo vakantiedagen en Multi-sport kampdagen in Amstelveen. En nog veel meer sporten in 't Gooi....
De eerste voetbalkampweek van Ubuntu is voorbij, maar in de laatste week van de vakantie zij ze in Noord. Met 10% Go-Kids korting!
Had je deze al gezien? Een megacool Ninja Zomerkamp - drie kampdagen in de Schoorlse duinen met de Ninja Academie!
BeatZone heeft extra danskampen gepland: één voor 4-6 jaar en één voor 12-15 jaar. En is er nog plek in de laatste week voor 7-12 jaar?
FeestjesTips - toppers ►
Een feestje bij Monkey Town Uithoorn: dat is lekker spelen natuurlijk, maar je kunt ook lasergamen of in de beautysalon!
Wil je een heel bijzonder kinderfeestje regelen? Laat de kids Zijdeschilderen bij B-Silk - echt apart, hebben ze vast nog nooit gedaan...
Niet in Amsterdam maar goed te doen: Katwoude bij Volendam... Superleuke feestjes in oud-hollandse sfeer op de Simonehoeve!
Nodig goochelaar Dennis uit! Hij komt goochelen, ballonvouwen én buikspreken - dat vinden de kids allemaal superleuk...
Alle uitjes in en om Amsterdam! ►