De leukste vakantiekampen voor kinderen in Amsterdam

Tijdens de schoolvakanties zijn er altijd veel leuke kampen in en rondom Amsterdam. Je kunt hier vaak één of meerdere dagen aan meedoen. Zo zijn er sportieve en actieve kampen maar ook juist hele creatieve. Welke kampen zijn er dan allemaal? En voor welke leeftijden zijn deze kampen geschikt? We zetten de leukste bij elkaar. Je kan ze ook allemaal in de agenda vinden!

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

The Little Gym
Meer weten

The Little Gym

Henkenshage 4, Amsterdam

The Little Gym in Amsterdam biedt gymlessen, turnlessen, verjaardagsfeestjes en vakantieprogramma’s ... bekijk

 
Watersportcentrum Sloterplas
Meer weten

Watersportcentrum Sloterplas

Christoffel Plantijngracht 4, Amsterdam

Gek op watersport? Bij Watersportcentrum Sloterplas zijn alle kinderen vanaf 8 jaar aan het juiste a... bekijk

 
DEAL: Voordelig of met korting naar de uitjes in Noord-Holland
Details
 

DEAL: Voordelig of met korting naar de uitjes in Noord-Holland

Wil je met de kinderen naar een leuk uitje in Noord-Holland. Er zijn vaak veel voordelige tickets te ... bekijk

Van 1 januari 2024 tot 31 december 2024
Volg Go-Kids Noord-Holland!
Details
 

Volg Go-Kids Noord-Holland!

Go-Kids Noord-Holland houdt je op verschillende manieren via de site, eigen app, nieuwsbrief en soci... bekijk

Van 1 januari 2024 tot 31 december 2024

Vakantiekampen in Amsterdam voor kinderen!

LittleGym_Kampen

1. The Little Gym camps

Tijdens de vakantiekampen van The Little Gym worden verschillende vaardigheden gestimuleerd door middel van spel en gymnastiek. Bijna iedere schoolvakantie is er wel een vakantiekamp voor kinderen van 3 tot 12 jaar! De programma's bestaan uit variërende thema's die fysieke en motorische vaardigheden stimuleren door middel van spel en gymnastiek. Er wordt altijd gewerkt met een vast thema zodat er een lijn zit in de activiteiten. 

Kom snel kijken!

GoKids_MonkeyMoves

2. Multisport kamp van Monkey Moves 

Kom jij ook apeleuk multisporten tijdens de vakantie? Deze vakantie organiseert Monkey Moves een multisport kamp voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar. Op dit kamp kan je wel 11 verschillende sporten doen en bovendien een heleboel plezier maken. Bij het Monkey Moves kamp is er namelijk een super hoge FUN-factor met een goed onderbouwd programma met voldoende tijd en rust voor wie dat nodig heeft.

Reserveer jouw plekje!

GoKids_TrailBike

3. Trialbike dagen bij Stal Oostwal

In Broek in Waterland kunnen kinderen bij Stal Oostwal meedoen aan de stoere en actieve trialbike dagen. Een (beperkte) groep kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen tijdens deze dagen heel veel lol, actie en spanning beleven. Naast de geprepareerde trail baan zijn er nog veel veel leuke en coole activiteiten!

Meld je aan!

GoKids_Ponykamp

4. Ponykamp bij Stal Oostwal

Tevens bij Stal Oostwal in Broek in Waterland zijn er voor kinderen van 5 tot 10 jaar speciale pony kampen. Dus is jouw kind gek op paarden of pony's, dan kunnen zowel onervaren als ervaren ruiters genieten van deze dagen. Voor drinken, lekkers en een gezonde lunch wordt gezorgd.

Kom je ook?

GoKids_Poweleague

5. Powerleague Kids Camps

Tijdens de Powerleague Kids Camps in de vakantie kunnen kinderen (5 tot 12 jaar) de hele dag deelnemen aan een laagdrempelig speelaanbod met natuurlijk een hoop voetbalactiviteiten. Er onvergetelijke speelmiddagen georganiseerd. Alle dagen kunnen kinderen terecht voor een onvergetelijke middag vol voetbalplezier onder leiding van de enthousiaste coaches (ervaring met voetbal is niet vereist!). 

Wees er snel bij!

Watersportcentrum_Sloterplas

6. Splashweken bij Watersportcentrum Sloterplas

Bij Watersportcentrum Sloterplas kan je iedere mei- en zomervakantie terecht voor een te gek vakantiekamp met splashweken, een zeilkamp of meerkamp. Ben je 8 jaar of ouder en gek op watersport? Dan ben je bij Watersportcentrum Sloterplas aan het juiste adres om te leren zeilen, kanoën, suppen en meer.

Splash mee!

GoKids_LittleStarFitness

7. Vakantiekampen van Little Star Fitness

De vakantiekampen van Little Star Fitness zijn gericht op leuke programma's die de kindersport en circusvaardigheden verbeteren en tegelijk plezier hebben met vriendjes. Onderwerpen die aan bod komen zijn: voedingsinformatie, verkenning van wetenschap, yoga, pilates en dansbewegingen. De vakantieprogramma's van Little Star Fitness zijn voor alle kinderen van 4 tot 2 jaar.

Geef je op!

GoKids_ScienceCamp

8. Vakantiekamp bij The Science Camp

De vakantiekamp van The Science Camp (voor kinderen van 5 tot 10 jaar) is een week vol experimenteren, STEM-activiteiten, techniek oefenen en buiten spelen. Kom mee en geniet van het onderzoeken van de wereld, oefen creatieve dingen, probleemoplossing en innoveer.  Het geeft je kind in de toekomst een voordeel!

Reserveer een plek!

 

9. Engelse campdays bij Coffee & kids

Wil jij in nieuwe vrienden maken en de hele dag Engels praten? Waarschijnlijk leer je deze week echt heel veel en heb je gelijk veel plezier. Er wordt samen geknutseld, gesport, spellen gespeeld en STEM challenges gedaan! Deelname is mogelijk voor de gehele week waarbij het eten is inbegrepen.

Reserveer een plek!

 

10. Coding en digitale kampen bij Logiscool

Ontdek de geheimen van de digitale wereld met de kampen en workshops van Logiscool Amsterdam. Dit kan op locatie of gewoon online! Een leuke kamp voor technische en game-minnende kinderen! Ontdek alles over Robotica, Roblox, Minecraft en nog veel meer.

Reserveer een plek!

 

11. Leervakantiekampen bij Chalk & Duster

Chalk and Duster biedt elke schoolvakantie de beste indoor vakantie-leerkampen (engels) aan, boordevol leerzame en leuke activiteiten. Ben je geïnteresseerd in de mysterie van wetenschap en de magie van wiskunde? Dan is deze leerkamp echt iets voor jou!

Reserveer een plek!

 

12. Art Camp - Knutselkampen bij ARTZUID

Doe mee met de knutselkamp Art Camp bij ARTZUID. De kinderen kunnen hier op een leuke plek in Amsterdam lekker knutselen en alles leren over kunst. De ARTZUID Art Camp wordt op een leuke en leerzame manier gegeven waardoor ze gegarandeerd een leuke week hebben!

Reserveer een plek!

 

13. Vakantiekampen bij Kid-Oh

Elke dag beleven de kinderen (4-10 jaar) een andere thema en verkennen de wonderen van de wetenschap en de mensheid! De kampen van Kid-Oh zijn op maat gemaakt en laten de kinderen inspireren. Met elke keer een nieuw avontuur gaan de kinderen door een heel leerproces heen!

Reserveer een plek!

 

14. Tenniskampen bij Tennisclub Amstelpark

Tennisclub Amstelpark biedt tenniskampen aan in de zomervakantie! Met heel veel tennis en veel plezier. Elke dag heb je ongeveer 4 uur tennisles in leuke, leerzame spelvormen en wedstrijdjes. Dit wordt aangevuld met andere spelactiviteiten en uitstapjes in de omgeving.

Reserveer een plek!

 

15. Freerunning kampen bij JUMP Freerun

Tijdens deze dagen draait alles om freerunnen, plezier en samenwerken. Er staan verschillende activiteiten op de planning en genoeg vrije tijd om zelf lekker te trainen! Natuurlijk zijn er professionele begeleiders die de workshops begeleiden en tips & tricks showen en je leren!

Reserveer een plek!

 

16. Theatercursussen bij het Vondelpark Openluchttheater

Vier keer in de zomervakantie vinden theatercursussen plaats in het Vondelpark Openluchttheater van een week. Elke week heeft een ander thema. Deze cursus BuitenSpelen is speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar met acteren, dansen en zingen. In deze week worden ze klaargestoomd voor hun eigen première op het grote podium!

Reserveer een plek!

 

17. Hockeykampen van Vinea

Kinderen van 6 t/m 15 jaar (beginners en kinderen die al verder zijn) kunnen hier een onvergetelijke kamp beleven. Leerzame hockey-oefeningen komen natuurlijk voorbij! Deze hockeykampen vinden plaats op verschillende locaties in Amsterdam, Amstelveen en Weesp.

Reserveer een plek!

GoKids_Beatzone

18 . Beatzone Dance Camp

Tijdens de vakantie is er de Beatzone Dance Camp! Speciaal voor kinderen van 7 tot 11 jaar en die Urban Dance helemaal leuk vinden. De kinderen krijgen les over verschillende ervan dansstijlen, zoals Street/Hiphop, Breakdance, Lyrical Hiphop, AfroHouse en nog veel meer! Dit allemaal van de tofste choreografen. Gewoon in de studio's aan de Westlandgracht in Amsterdam.

Wees er snel bij!

Terragon_NatureCamps

19. Natuurkampen bij Terragon Nature Camps

In de schoolvakanties organiseert Terragon Natuur Camps speciale natuurkampen voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Terragon Nature Camps is een bijzondere kamp tijdens de meivakantie. Alles draait hier om de natuur. De kinderen kunnen in deze buitenspeeltuin vrij ontdekken en in contact komen met alles om hun heen.  Een oase van natuur binnen de grenzen van Amsterdam.

Ontdek de natuur!

Estivaletto_Zomerdagkamp

20. Camp Estivaletto van Los Stivaletto

‘Camp Estivaletto’ is een zomerdagkamp voor kinderen van 4 t/m 9 jaar. De kinderen gaan veel spelletjes doen, samenspelen, leuke dingen doen en allemaal in het Italiaans. Spelenderwijs gaat de taalbeheersing van je kind vooruit, ongeacht het taalniveau.

Leer mee!

Vakantiekampen in Noord-Holland

Ben je op zoek naar nog meer leuke vakantiekampen? Ook in de omliggende regio's is er voor kinderen een hoop te beleven. Zeker met de vakantiekampen en vakantiedagen is het soms wel eens leuk om even buiten je eigen gebeid te kijken.

Bekijk ze allemaal!

Footer_Charlotte_GoKids

Heb jij nog een leuke tip die hier niet bij staat? Geef dit dan door via noord-holland@go-kids.nl en dan gaan we kijken of we deze erbij kunnen zetten en zo ook andere ouders hiermee inspireren!

Log In