Kindertheater De Toverknol heeft heerlijke kindervoorstellingen, maar doet veel meer dan dat. Zo organiseren ze in de schoolvakanties geweldige theaterdagen en theater werkweken voor kinderen tot en met 9 jaar. Hoe super om één of meer dagen in de vakantie samen met andere kids bezig te zijn met leuke theatrale activiteiten... perfect toch?

Theaterkampen zomervakantie 2020

In de zomervakantie van 2020 pakt De Toverknol uit met elke week kampen! In Amsterdam zelfs op twee locaties: in de Toverknolwinkel aan de Amstelveenseweg én in het Kindertheater in de Kerkstraat in het centrum van Amsterdam. 

Er zijn twee soorten theaterkampen:

  • Theaterdagen
  • Theater werkweken

Toverknol Theaterkampen

 

Toverknol Theaterdagen

Voor de theaterdagen kun je per dag inschrijven: de kids kunnen één of meer dagen meedoen. Elke dag heeft een ander thema. De kinderen gaan allerlei leuke theatrale activiteiten doen - in, maar ook buiten het theater. Spelenderwijs ontdekken ze de wereld van theater en beleven de leukste avonturen! 

De theaterdagen zijn geschikt voor kinderen van 5 t/m 9 jaar.

Toverknol Theater werkweek

Bij de werkweek schrijf je in voor de hele week. De kinderen hebben daardoor ruim de tijd om met elkaar zelf een voorstelling te maken. Ze verzinnen hun eigen personage, samen met de professionals van De Toverknol schrijven ze een script en met z'n allen knutselen ze leuke kleine decorstukjes in elkaar.

Aan het eind van de week is het moment daar: de kids gaan de voorstelling spelen voor familie, vriendjes en vriendinnetjes. Ze mogen zelf 5 personen uitnodigen als publiek. 

De werkweek is geschikt voor kinderen van 6 t/m 9 jaar.

Zomerkampen 2020 in Amsterdam

Je las het hierboven al: er zijn deze zomervakantie elke week theaterdagen zijn bij De Toverknol in Amsterdam. Kijk maar: 

  • 6 - 10 juli : losse theaterdagen in kindertheater) 
  • 6 - 10 juli : losse theaterdagen in Toverknolwinkel
  • 13 - 17 juli : losse theaterdagen in Toverknolwinkel
  • 20 - 24 juli : losse theaterdagen in kindertheater
  • 27 - 31 juli : losse theaterdagen in kindertheater
  • 3 - 7 augustus : werkweek in kindertheater
  • 3 - 7 augustus : losse theaterdagen in Toverknolwinkel
  • 10 - 14 augustus : losse theaterdagen

Mogelijkheden genoeg dus voor jouw kind(eren) om heerlijk aan de slag te gaan met theater. Zo leuk voor ze!

Meedoen? Dit zijn de details!

Meedoen aan de werkweek kan dus alleen voor de hele week - de kosten zijn € 300,=.

Voor de theaterdagen voor één of meer dagen opgeven maar ook voor de hele week. De kosten zijn € 60,= per dag, voor de hele week € 300,=.

Deelname is inclusief lunch, snacks en drankjes. Waar je ook voor kiest, je brengt je kind(eren) elke dag tussen 09.30 - 10.00 uur en komt tussen 16.30 - 17.00 uur weer ophalen in de Toverknolwinkel of het kindertheater.

Hoe meld je jouw kind aan?

Aanmelden kun je doen met een mailtje info@detoverknol.nl. Vermeld daarin de naam en  leeftijd van jouw theaterkind, welke dag(en) en voor welke locatie je hem of haar inschrijft (Kindertheater of Toverknolwinkel). En een telefoonnummer is ook wel handig. Je kunt ook bellen met Filiz Kulan op 06-23851032.