Goochelaar Dennis op je kinderfeestje  

, komt naar je toe!

  Wat denk je van een goochelaar op het kinderfeestje van jouw zoon of dochter? Een echt goede goochelaar, met heel veel ervaring op kinderfeestjes en allerlei anders soorten feestjes! Dan moet je goochelaar Dennis uitnodigen op het partijtje van je kind!

  Kinderfeestje met een goochelaar

  Met goochelaar Dennis op het feestje wordt de verjaardag van jouw kind zeker een succes. Dennis is niet alleen goochelaar - hij kan ook geweldig ballonfiguren maken en buikspreken. De kinderen vermaken zich geweldig met deze acts en zitten zich natuurlijk te vergapen. Ondertussen lachen ze zich suf en worden ze natuurlijk ook - vooral de jarige - ingeschakeld om Dennis te helpen.

  "Gisteren was het dan zover het kinderfeestje van mijn zoontje met als afsluiter een ontzettend leuke show van goochelaar Dennis. Er was veel interactie met de kids. Ze zaten met volle aandacht te kijken en gierde het uit van het lachen. Mijn zoontje (de jarige) kreeg extra aandacht, dat vond hij erg leuk. Iedereen was super blij met de ballon die zij mee konden nemen naar huis. Kinderen hadden thuis enthousiast verteld over zijn acts en er was zelfs een ouder die heeft gevraagd om zijn contactgegevens.
   
  Het was een succes en dus een aanrader voor kinderfeestjes!"

  Goochelact op bedrijfsfeest of schoolfeest

  Goochelaar Dennis is van alle markten thuis - hij komt niet alleen op kinderfeestjes. Hij kan ook grotere groepen mensen en kinderen entertainen op bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of een schoolfeest. Dennis heeft veel ervaring met optreden in allerlei situaties.

  Goochelaar Dennis boeken via Go-Kids

  Je kunt goochelaar Dennis via Go-Kids boeken! Mail naar amsterdam@go-kids.nl om af te stemmen hoe je met een bezoek van Dennis een top-kinderfeestje organiseert!

  Mail voor meer info

  Adres

  • Adres: 
  • Stad:  komt naar je toe!
  • Land:  NL
  • Postcode: