Waar jij wilt , Amsterdam en omgeving

Wat denk je van een goochelaar op het kinderfeestje van jouw zoon of dochter? Een echt goede goochelaar, met heel veel ervaring op kinderfeestjes en allerlei anders soorten feestjes! Dan moet je goochelaar Dennis uitnodigen op het partijtje van je kind!

Meer weten?

Kinderfeestje met een goochelaar

Met goochelaar Dennis op het feestje wordt de verjaardag van jouw kind zeker een succes. Dennis is niet alleen goochelaar - hij kan ook geweldig ballonfiguren maken en buikspreken. De kinderen vermaken zich geweldig met deze acts en zitten zich natuurlijk te vergapen. Ondertussen lachen ze zich suf en worden ze natuurlijk ook - vooral de jarige - ingeschakeld om Dennis te helpen.

"Vorige week zaterdag heeft Dennis bij het partijtje van onze dochter opgetreden en ik wilde even aangeven dat we erg tevreden waren!

De kinderen hebben een ruim uur geboeid geluisterd en meegedaan en het was een succes. Zelfs de volwassenen die er waren hebben er ook van genoten; hij is erg gevat en kan goed omgaan met grote groepen kinderen (wij hadden er 15)."

Goochelaar Dennis

Myrthe - oktober 2019

"Gisteren was het dan zover het kinderfeestje van mijn zoontje met als afsluiter een ontzettend leuke show van goochelaar Dennis. Er was veel interactie met de kids. Ze zaten met volle aandacht te kijken en gierde het uit van het lachen. Mijn zoontje (de jarige) kreeg extra aandacht, dat vond hij erg leuk. Iedereen was super blij met de ballon die zij mee konden nemen naar huis. Kinderen hadden thuis enthousiast verteld over zijn acts en er was zelfs een ouder die heeft gevraagd om zijn contactgegevens.
 
Het was een succes en dus een aanrader voor kinderfeestjes!"

Daniëlle - juni 2019

Goochelact op bedrijfsfeest of schoolfeest

Goochelaar Dennis is van alle markten thuis - hij komt niet alleen op kinderfeestjes. Hij kan ook grotere groepen mensen en kinderen entertainen op bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of een schoolfeest. Dennis heeft veel ervaring met optreden in allerlei situaties.

Goochelaar Dennis boeken via Go-Kids

Lijkt het je wel wat, zo'n show van goochelaar Dennis? Wil je meer weten en kijken of hij beschikbaar is op de datum die jij in gedachten hebt? Neem snel contact met hem op!

Contact opnemen

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor

Log In