KerstvakantieTips in de regio Alkmaar

Kerstvakantie, zo'n gezellige tijd! De kids hebben twee weken vrij dus wil je vást leuke dingen gaan doen met ze. Go-Kids heeft natuurlijk heerlijke UitTips voor je: hieronder, in de agenda en op de rest van onze website!

Geniet van de Kerstvakantie samen!
groetjes, Anneke

 

Alle agendatips! β–Ί
Geniet in Museum Broekerveiling van de fijne Warme Winterdagen: twee weekenden vol gezelligheid voor je gezin in winterse sferen.
De Hoornse Vaart in Alkmaar: daar is allerlei extra's te doen in de vakantie. Zoals het Experience Center voor de kleintjes - en Discozwemmen Kerst!
Lekker indoor spelen doe je bij Monkey Town Uitgeest, met op 3 januari een megatoffe kinderdisco met Kinder-DJ Blijwin!
Fijn naar buiten: ga wandelen in de duinen van Castricum en dan spelen & smullen bij Knoest op Camping Geversduin!
In Huis van Hilde draait het deze vakantie om Ridders & Kastelen: mooie expo, stoere workshops, film, ArcheoLab, speurtocht... super toch?
Museum Kranenburgh in Bergen heeft in de vakantie wel 5 mooie workshops voor kids. Zorg dat je op tijd reserveert, anders zijn ze vol!
Ook in deze vakantie is er 's ochtends Early Bird jumpen bij JumpSkillz Alkmaar: 2 uur trampoline springen voor maar € 10,=!
Heerlijk uitje in de kerstvakantie: schaatsen met de kids op De Meent Bauerfeind. Er is 5x discoschaatsen, extra leuk voor de kids...
Fijn naar buiten is ook in de kerstvakantie een heerlijk plan, bijv in de Schoorlse Duinen. Met lekker vaak poppentheater!
Veel jeugdfilms in Filmhuis Alkmaar: De Grote Boze Vos, Shaun het Ruimteschaap, Kapsalon Romy, Spookuil, Buurman & Buurman.
Ah ja! Tuurlijk ga je in de Kerstvakantie naar Wintercircus Sijm op het Strand van Luna in Heerhugowaard. Boek snel je tickets!
Alkmaar Sport heeft weer mooie evenementen: Sportspektakel in De Rijp, ook één in De Hoornse Vaart en Dreumesochtend in De Meent.
Check ook de agenda's van:
Alvast voor na de vakantie: in februari zijn er weer proeflessen bij Telekids MusicalSchool - die zit ook in Alkmaar, zo cool om mee te doen!
Wat buiten de regio Alkmaar
Heb je de Telekids-expo in het Museum van de 20e eeuw in Hoorn al bezocht? Echt superleuk voor jezelf én voor  je kinderen.
Samen skieën/snowboarden in échte sneeuw bij SnowWorld Amsterdam, OF boek daar zo'n toffe Kidsdag, een hele dag sneeuw en fun!
In het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is er weer het geweldige Zuiderzeelicht: een spannend verhaal in beeld, licht en geluid.
Kijk nou hoe klein! Je kunt dit en meer Micro Art bewonderen in de Beurs van Berlage in Amsterdam - met speciaal tarief voor gezinnen. 
 
 
Alle uitjes in de regio Alkmaar! β–Ί

Kidsweek: leuk en leerzaam 

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen. 10 weken proberen voor €10?

 

Schoolbox vol cadeautjes

Heb jij of ken jij een bijna-kleuter? Zo'n peuter die na de vakantie naar groep 1 gaat en daar helemaal aan toe is - of juist niet? Spannend is het sowieso, en deze Schoolbox met gratis cadeautjes kan de spanning misschien een beetje wegnemen...
 

Steun LINDA. Foundation!

Go-Kids steunt de LINDA. Foundation. Want wist je dat 1 op de 9 kinderen in Nederland opgroeit in armoede?  Wij gunnen elk kind een leuke tijd. Daarom komen wij in actie voor de LINDA. foundation! Doneer jij ook? Elke bijdrage is welkom!  Doneren kan via deze link. 
 

Als je buiten de regio op pad gaat..

Wist je dat we bij Go-Kids inmiddels alweer 25 regio's hebben? Er zijn dus heeeel veel plekken in Nederland waar je Go-Kids kunt raadplegen voor de leukste gezinsuitjes tijdens jouw weekendje of weekje weg!