Wintercircus Sijm gaat op tournee dit jaar en sluit deze af met shows van Kerst 2019 tot 5 januari 2020 op het Strand van Luna in Heerhugowaard.

2019: Wintercircus Sijm op tournee

Wintercircus Sijm presenteert ook dit jaar een compleet nieuwe voorstelling. Een show met twaalf nieuwe acts en speciaal ontworpen showkostuums met veren, glitters en strass. Met het Wintercircus maakt Circus Sijm dit jaar een tournee langs vier locaties in Noord-Holland.

In alles blijkt de intieme tent juist groots te zijn. Want als toeschouwer ruik je de paarden die met pluimen voorbij galopperen en zie je het zweet op het voorhoofd van de acrobaten. 

Sijm boekt succesnummers van circussen in heel Europa. Bij het boeken van losse acts schuilt het gevaar van een samengeraapt programma, maar met een uitgekiende mix van regie, muziek en licht laat hij de acts naadloos in elkaar overvloeien. Daardoor voel je je bij hem te gast. Een welkome gast die ervaart dat Alex Sijm en zijn team alles op alles hebben gezet om het de visite naar de zin te maken.        

De voorstelling begint eigenlijk al direct bij aankomst. Het publiek wordt feestelijk ontvangen door de artiesten en het verwarmde tentencomplex wordt aangekleed met tientallen kerstbomen en duizenden lampjes. Natuurlijk is ook de Kerstman aanwezig in de sfeervolle ontvangsttent. Deze tent is verder aangekleed met nostalgische kraampjes , smaakvolle decoraties en een echte kerststal. Aan de buffetten zijn traditionele producten verkrijgbaar zoals popcorn, noga, zuurstokken, suikerspinnen en natuurlijk chocolademelk. 

Kerstshow van Circus Sijm

Het ensemble bestaat dit jaar uit een groep jonge enthousiaste artiesten. Ieder persoon beheerst zijn eigen disciplines en vaardigheden; van muziek tot dans van acrobatiek tot humor. De groep heeft zich daarbij laten inspireren door musicals, theater en show. Maar bovenal – hoe kan het ook anders - Kerst. Clown Frenky zet alles op alles om een geweldig kerstdiner voor te bereiden.

Tussen de gangen door geniet het publiek van adembenemende acrobatiek, zowel in de nok van de tent als in de piste. Er wordt gebalanceerd met stoelen op de kin en een vrolijke groep honden zorgt voor verrassende kunsten. Het geheel wordt afgewisseld met muziek, comedy en natuurlijk magic.

Dansende kerstbomen sluitende voorstelling af in een feestelijke finale. Het belooft ook dit jaar een wervelend geheel te worden waarbij het publiek geniet van circus in optima forma! Bij Wintercircus Sijm beleeft jong en oud het ware kerstgevoel.

Gaan jullie ook naar het Wintercircus in Heerhugowaard?

Dat wordt natuurlijk ouderwets genieten bij Circus Sijm bij het Wintercircus in Heerhugowaarde (Strand van Luna). Je kunt er naartoe op:

  • woensdag 25 december om 12.30 en om 15.30 uur
  • donderdag 26 december om 12.30 en om 15.30 uur
  • vrijdag 27 december om 12.30 en om 15.30 uur
  • zaterdag 28 december om 12.30 en om 15.30 uur
  • zondag 29 december om 12.30 en om 15.30 uur
  • maandag 30 december om 12.30 en om 15.30 uur
  • donderdag 2 januari om 12.30 en om 15.30 uur
  • vrijdag 3 januari om 12.30 en om 15.30 uur
  • zaterdag 4 januari om 12.30 en om 15.30 uur
  • zondag 5 januari om 12.30 uur

Daarmee sluit Sijm de wintertournee af.

De circuskassa is op voorstellingsdagen 60 minuten voor aanvang geopend. Kaarten kosten €20,00 per stuk ongeacht leeftijd (0 en 1 jaar gratis).

Kortingsacties voor Wintercircus Sijm

Wie zijn/haar kaarten online koopt via www.circussijm.nl profiteert van €2,50 korting.
Verder zijn er acties met DEEN supermarkten en de Media Markt. Met deze acties kosten een kaartje slechts €15,00.
Abonnees van het Noordhollands Dagblad zijn helemaal voordelig uit: zij betalen slechts €12,50 per persoon. Bovengenoemde acties zijn geldig voor alle voorstellingen.

Ga voor het kopen van tickets naar de website van Circus Sijm!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!