Knoest Eten en Drinken op Camping Geversduin in Castricum is een superfijne plek om te genieten met je gezin.

Na een heerlijke wandeling of fietstocht door de prachtige bosrijke omgeving, strijk je bij een fijn zonnetje zo neer op het terras of binnen in het sfeervolle restaurant. Geniet van een vers bakje koffie met wat lekkers. Lunch met een Panini of ga lekker borrelen met een hapje. 

Speeltuinen voor heerlijk spelen in Castricum

Voor kinderen is Knoest een waar speelparadijs. Met maar liefst twee speeltuinen, gemaakt van natuurlijke materialen en een grote air trampoline kunnen kinderen klimmen, klauteren en springen. Water en zand zijn de ingrediënten voor uren lang speelplezier! Vanaf het terras of vanuit het restaurant heb je zicht op beide speeltuinen, waarvan er één deels overdekt is. Zo kun je genieten van lekker eten en drinken en tegelijk de kinderen zien spelen.

Leuke activiteiten bij Knoest

Er worden bij Knoest allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Houd de agenda op de website in de gaten!

Kinderfeestjes op Camping Geversduin

Op zoek naar een actief kinderfeestje? Ga op een spannende puzzeltocht over de camping en kom achter allerlei natuurweetjes. Daarnaast is er ook alle ruimte om lekker te ravotten in de natuurlijke speeltuinen. Kijk hier maar eens wat voor toffe kinderfeestjes Camping Geversduin allemaal aanbiedt!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!