Er staat weer een geweldig sportevenement voor de allerkleinsten op het programma. Alle dreumesen van 1 tot en met 5 jaar kunnen meedoen aan een sportinstuif in de Topsporthal en de Multisportzaal op het sportcomplex van de Meent. Het programma start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. 

Dreumessport in de sporthallen van De Meent

Doe samen met jouw (klein)kind mee aan een ochtend vol sport en spel! Het programma bestaat uit twee uur lang springen, klauteren, kruipen, ballen, rennen en samen plezier maken. Wie zin heeft kan lekker dansen op de muziek, op de foto met mascotte Freddy Fit of meedoen aan sportieve spelletjes onder begeleiding van een ervaren trainer. Elk kind mag zijn/haar loopfiets meenemen, want er wordt een begeleid fietsparcours uitgezet. Er is een speciale babyhoek aanwezig. Albert Heijn De Hoef zorgt voor een gezonde versnapering voor de kleintjes.

Meedoen met Dreumesochtend in Alkmaar?

De kosten bedragen € 4,- per kind bij online voorinschrijvingen € 5,- per kind bij inschrijving op de dag zelf. Baby’s tot 1 jaar mogen gratis naar binnen. Per kind heeft één begeleider gratis toegang, extra begeleiders betalen € 1,50 per persoon. Voor meer info en inschrijven ga je naar de website van Alkmaar Sport.

Foto: Alkmaar Sport

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!