In de Beurs van Berlage in Amsterdam kunnen jij en je kids zich vergapen aan de tentoonstelling Micro Art. Minuscule kunst waarvan je doorlopend de vraag stelt: hoe dan? Met een speciale Kerstvakantie-aanbieding voor gezinnen!

Wat is Micro Art?

Een roos van gouddraad in een uitgeholde menselijke haar. De complete  Nachtwacht van Rembrandt op 3 x 4 mm. Sterke verhalen, ongelooflijk?
Toch is het waar en nog beter: deze werken van micro kunstenaars zijn te  zien. Samen met tientallen andere kunstwerken op microscopisch kleine schaal.

Kijk maar eens naar deze kunstenaar:

Of deze:

Machtig mooi voor alle generaties

Bijzondere kunst waar jullie je met je hele gezin over kunnen gaan verbazen in de Kerstvakantie! Micro Art is leuk voor alle generaties - van opa en oma tot hun kleinkinderen. 

Micro Art Amsterdam - leuk van oma tot kleinkind

Speciale Kerstvakantie-aanbieding voor gezinnen

Speciaal voor de Kerstvakantie is de toegang tot deze bijzondere tentoonstelling extra voordelig gemaakt voor gezinnen met kinderen. De entree voor kinderen tot 18 jaar slechts € 1 per kind (normaal € 10), vergezeld door volbetalende (groot)ouders. De actie geldt van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020.

Gaan jullie ook naar de Beurs van Berlage in de Kerstvakantie?

Je vindt deze bijzondere tentoonstelling in de Beurs van Berlage in het hartje van Amsterdam: Damrak 243. De tentoonstelling loopt tot 5 mei, dus je hebt nog even, maar de aanbieding is speciaal voor de kerstvakantie. Je kunt er elke dag van de week naartoe tussen 10.00 en 17.00 uur. Veel plezier!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!