Geniet in de Kerstvakantie van een gezellig gezinsuitje bij Museum Broekerveiling in Langedijk: ze hebben daar de heerlijke Warme Winterdagen. Dompel je onder in winterse sferen en hou de december gezelligheid extra lang vast. 

Extra leuke activiteiten tijdens de Warme Winterdagen

Natuurlijk zijn er weer extra leuke activiteiten te beleven in het museum. Zo kan je komen laten zien hoe goed jij al kan breien en zo bijdragen aan sjaals en mutsen die we met zijn allen maken voor de Voedselbank. De smederij is geopend, en je komt dames en heren tegen in Westfriese klederdracht. Maak een kaars, of knutsel iets winters in elkaar om mee te nemen naar huis en van te genieten. Over winterse klussen kan je meer horen tijdens de rondleiding over het terrein van het museum.

Varen en veilen in Museum Broekerveiling

Natuurlijk kun je tijdens de Warme Winterdagen ook varen en veilen. Tijdens de veiling tik je in deze periode vergeten groenten op de kop, plus een recept om er een heerlijk winters gerecht van te maken. Ga thuis maar eens experimenteren met schorseneren, koolrabi of aardpeer!

Geniet van de winterse sferen in de Kerstvakantie

Honger gekregen? Bak zelf een broodje boven het gezellige kampvuur op het buiten terrein of geniet van het winterse hapje en drankje dat inbegrepen is bij de entree tijdens de Warme Winterdagen. Ga met het hele gezin genieten bij Museum BroekerVeiling dus!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!