Er is in de Kerstvakantie weer genoeg te beleven in het zwembad van de Hoornse Vaart. Zo ligt er de hele vakantie een stormbaan in het 50-meterbad, ligt het Experience Center in het instructiebad en is er op dinsdag- en zaterdagmiddag gratis animatie.

Stormbaan en Experience center in de Kerstvakantie

Hou jij van klimmen, klauteren, glijden en uitdagingen aangaan? Kom dan in de kerstvakantie naar zwembad Hoornse Vaart, want daar ligt elke middag een heerlijke stormbaan in het 50-meterbad:

  • in de eerste vakantieweek de Adventure Mega Run XL
  • in de tweede vakantieweek de Dubbele Zig Zag Zee

Voor jongere kinderen ligt de hele vakantie lang het fijne Experience Center in het instructiebad. Voor alle leeftijden is het dus heerlijk in De Hoornse Vaart!

Eerste Kerstdag gesloten - tweede Kerstdag Kerstman

Op Eerste Kerstdag genieten de medewerkers van De Hoornse Vaart ook van een lekker kerstdiner met de familie, maar op tweede Kerstdag komt er hoog bezoek: de Kerstman komt langs en heeft een verrassing voor de allerkleinsten. Check voor alle zekerheid de aangepaste openingstijden van De Hoornse Vaart op hun website.

Gratis animatie in De Hoornse Vaart

Het animatieteam pakt uit deze kerstvakantie. Het team heeft op dinsdag- en zaterdagmiddag gratis animatie in petto, van limbodansen en bungeejumpen tot levend bingo of spelen met de onderwaterscooters. 

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!