Verras je kind met een entree kaartje of voucher voor een activiteit en steun daarmee de lokale ondernemers! #SamenZwolle

Sinterklaas komt dit jaar aan in Zwalk, maar waar ligt Zwalk. Misschien wel bij Zalk of Zwolle.... Hoe dan ook, de kinderen kunnen natuurlijk niet wachten, want vanaf zaterdag kan de schoen weer gezet worden en dan is het nog maar 3 weken voordat het Pakjesavond is.  Het zijn rare tijden en we moeten oppassen dat het niet te druk in de winkels wordt en daarom is het verstandig om al vroeg je Sinterklaas inkopen te doen.  Maar wat gaat Sint dit jaar je kinderen geven? Wij hebben een paar leuke en niet alledaagse tips voor jullie en met deze kadootjes steun je ook de lokale ondernemers die door de sluitingen het erg moeilijk hebben.

Flierefluiter

Een jaar lang boerenfratsen met de jaarkaart van de Flierefluiter. De jaarkaart is geldig van decemer 2020 t/m december 2021. Eindeloos spelen voor maar € 40,- en voor volwassenen is er ook een jaarkaart voor € 20,-.

Bestel je jaarkaart =>

Monkey Town Zwolle

Is je kind dol op Oehlie van Monkey Town, dan is het Oehlie kadopakket toch geweldig? Het kadopakket bestaat uit een lunchbox, bidon, Oehlie knuffel en 2 entreeskaartjes . Het pakket is via Go-Kids verkrijgbaar voor €20,-

Bestel je Kadopakket

Avonturenpark Hellendoorn

Stel je eens voor: je komt niet één keer, niet twee keer, maar zo vaak als je  wilt avonturen beleven in Avonturenpark Hellendoorn Geniet van de ruim 30 topattracties en bekijk de vetste shows. Dans mee met Baba en Bella en beleef één groot avontuur!  Een jaarpas kost je nu €59,50 pp. En  wil je het hele gezin onbeperkt op avontuur in seizoen 2021.  Maak het nog gezelliger, want Opa & Oma mogen gratis mee! Een familiepas kost je € 249,-

Bestel hier je abonnement =>

 

Heggies Speelschuur

Een jaar lang spelen in Heggies Speelschuur, dat wil toch iedereen?  Het jaarabonnement op Heggies Speelschuur kost normaal € 30,- per kind, maar bij aanschaf in december slechts € 25,-.  Het abonnement is direct geldig in december.

Bestel een abonnement met korting =>

 

Mens & Kinders

De conceptstore van Mens & Kinders in Assendorp heeft een ruim assortiment kinderkleding en bijzonder speelgoed. Een mooie outfit kan natuurlijk ook erg fijn zijn om te krijgen. Maak je je kind meer blij met speelgoed, dan zit je bij Mens & Kinders goed, want zij bieden erg mooi en degelijk speelgoed aan. Denk bijvoorbeeld aan mooie knuffels, prachtige boeken, kindertassen, houten speelgoed, puzzels, spelletjes en knutselspullen. En ken je de Wobbel al? Neem eens kijkje in de winkel of snuffel lekker rond in de Webshop. 

Webshop Mens & Kinders =>

Dierenpark Taman Indonesia

Normaal is Taman Indonesia 's winters niet geopend, maar dit jaar wel . Ga deze winter samen met je gezin naar Taman Indonesia Ze hebben een speciale tentoonstelling ‘Wayang Stories’ met wayang theater en leuke workshops voor kinderen! Boek je via Go-Kids, dan is je entree voor 4 personen €30 met een gratis vogelspotkaart voor de kinderen. 

Bestel je cadeauvoucher =>

Voetbalschool Skills Zwolle

Voor de echte jonge voetbalfanaten is er nu bij Voetbalschool Skills een voucher voor een privétraining. Ideaal om kado te geven aan een voetballiefhebber die altijd al eens iets specifieks wil trainen of gewoon zin heeft om nieuwe dingen te leren. Een training is 60 minuten waarbij je volledige aandacht en coaching krijgt van één van de ervaren trainers. Een privé training kost € 29,50 en heeft geen houdbaarheid en wordt in overleg ingepland.

Mail voor meer info en bestellen

 

Graffiti for You

Op zoek naar een origineel en creatief kado? Bij Graffiti for You kan je kind lekker aan de slag met graffiti en zijn of haar eigen kunstwerk van 120 x 60 cm maken.  Zo'n doek met 1 naam/woord (max 7 tekens) kost nu via Go-Kids slechts €65,- Je kunt zelf een 2 kleuren opgeven die in het schilderij worden verwerkt. 

Bestel je workshop (voucher) =>

 

PEC Zwolle

Heb je een echt voetballer in huis die fan is van PEC Zwolle? Dan is de keuze voor leuke (schoen)kadootjes reuze.  Uiteraard is er volop kleding,  sjaals, mutsen en petjes te verkrijgen in de fanshop, maar nieuw zijn de personaliseerde Zwolfje broodtrommels en borden. Ook leuk zijn de drinkbekers. Of lekker slapen onder het dekbed van PEC Zwolle met je eigen naam erop. 

Bestel in de PEC Zwolle fanshop =>

 

Entreekaartjes van een indoor speelparadijs of themapark

Gaan jullie graag naar een indoor speelparadijs zoals het Giga Konijnenhol, Djambo Kidsplay, Ballorig,  Avontura of Mad Monkey Jungle  of naar een leuk themapark zoals Dinoland of Orchideeën Hoeve koop dan 1 of 2 entreekaartjes voor je kind. Een jaarkaart is natuurlijk ook een optie. 

Sportief uitje in de schoen?

Ook voor de sportieve kids is er leuk aanbod voor in de schoen. Denk bijvoorbeeld aan kaartjes van zwembad de Vrolijkheid of Tijenraan, maar ook een jumpkaartje van Krazy Kangaroo. Er is zelfs een leuk jumparrangement.  Er is zelfs combi uitje mogelijk: zwemmen en jumpen. Heel toepasselijk voor deze periode is een proefles van Snowsports Zwolle. Een klimuitje van Klimbos Avontuurlijk Paasloo is ook leuk. En is je kind dol op pony's, overweeg dan een ponypretpakket van het Paardenmiddel. Of laat je kind iets nieuws proberen met een klimles in Boulderhal Roest in Zwolle. 

Cultureel of creatief?

Hoewel de theaters en bioscopen nu nog gesloten zijn is de verwachting wel dat ze snel weer open kunnen. En hoe leuk is het dan om een theater- of bioscoopkaartje van Zwolse theaters of Pathé als kado te krijgen. Er zijn zoveel leuke kindervoorstellingen. Je kunt een algemeen theater kadobon doen, maar ook specifiek voor een bepaalde voorstelling. En een Pathé kadokaart  kun je verzilveren voor een film, maar ook voor de horecea van Pathé.  

Wat ook leuk is om te krijgen is een kadobon of voucher voor creatieve workshops van bijvoorbeeld XS Kunstacademie junior, Zogemaakt of Kinderatelier ConfettiCo. 

Kortom, het advies van Go-Kids luidt: Verras je kind met een leuk entreekaartje of jaarkaart en steun de lokale ondernemers! #SamenZwolle