Wil je jouw ski of snowboard skills verbeteren? Of ben je op zoek naar een plek waar je kennis kunt maken met skiën en snowboarden? Snowsports Zwolle is de skihal & skibaan in Nederland (Overijssel) waar je kunt trainen op drie ruime rolbanen.

Bekijk het diverse lesaanbod, voor ieder type skiër of snowboarder hebben ze een les of training. Van losse trainingen tot aan een privé- of groepstraining. Je kunt leren op jouw eigen niveau. Ideaal om goed voorbereid op wintersport te gaan of om kennis te maken maken snowboarden en/of skiën.

Ski’s, snowboards, een helm, stokken en schoenen zijn bij de prijs  inbegrepen.  Eigen schoenen en helm wordt  wel aangeraden.

Kids Club

Voor kinderen is er een special Kids Club. Dit zijn 6 lessen voor 180,- met lessen in november en december en 198 met lessen in januari en februari.  Kinderen kunnen al gaan skiën vanaf 4 jaar en snowboarden vanaf 8 jaar.

Kinderfeestjes

Op zoek naar een uniek en sportief kinderfeestje? Kom naar Snowsports Zwolle! Na de ontvangst is er tijd om cadeautjes te geven en uit te pakken. Daarna gaan de kids skiën op de baan en in de pauze is het tijd voor drinken en wat lekkers. Vervolgens is er tijd om sleetje te rijden. Ze sluiten af met pannenkoeken of patat.