XS kunst academie Junior . (8 tot 12 jaar)

De academie voor de allerjongste kunstenaars. XS Kunstacademie junior organiseert regelmatig workshops voor creatieve kids. Houd onze agenda dus goed in de gaten!

Ben jij dat aanstormend talent? Ben jij dat meisje of die jongen van wie het hoofd nooit stil staat, altijd vol ideeën? Ben jij altijd aan het dagdromen en aan het tekenen? Zou je meer willen weten over kunst? Zou je antwoord willen krijgen op de vraag wat kunst eigenlijk is? Wanneer is iets kunst en hoe maak je eigenlijk kunst?? 

Doe dan mee met onze XS. Kunstacademie Junior, Je kan er niet jong genoeg mee beginnen!! De academie organiseert regelmatig leuke workshops naar aanleiding van werken die in Museum de Fundatie te vinden zijn. We starten dan ook meestal in het museum, hoe leuk is dat! 

 

Tijdens deze lessen maak je kennis met kunst met de grote K in het museum de Fundatie en werk je met beeldend kunstenaar Marit Otto aan jouw kunstwerk of kunstwerken. 

Wat ga je leren: schetsen, compositie maken, over stromingen en stijlen, wat inspiratie is en hoe je je idee omzet in beeld.

Wat ga je maken: je gaat uiteindelijk naar huis met een aantal schetsen, tekeningen en een kunstwerk.