Indoor speelparadijs Mad Monkey Jungle van 't Hooge Holt

Boslaan 1, 7783 DD Gramsbergen

Vakantiepark 't Hooge Holt in Gramsbergen is een groene en gezellige park bestaat uit meer dan 200 Finse Chalets en stenen Villa's.

Dit familiepark is de ideale locatie voor zowel kinderen als volwassenen. De omgeving van Gramsbergen biedt een schat aan activiteiten, waaronder schitterende fiets- en wandelroutes, attractieparken en historische stadjes.

Alle vier- en zespersoons woningen zijn voorzien van alle gemakken zoals een volledig uitgeruste keuken en een comfortabele badkamer. Afhankelijk van het type woning kunt u ook gebruikmaken van extra voorzieningen zoals bijvoorbeeld een privé sauna.

Vakantiepark 't Hooge Holt biedt de volgende faciliteiten: INDOOR ZWEMBAD, de indoor speelwereld Mad Monkey Jungle, kinderanimatie met Guus en Gelien, fitnesscentrum, kapsalon, beautysalon/ vitaliteit centrum en de horeca (met Gasterij de Spiezz, de snackbar, bowlingbanen en speelautomaten). Verder heeft het park onder andere een buitenzwembad, kinderboerderij, tennisbaan, midgetgolf, speeltuin en speelveldjes, fietsverhuur.

Mad Monkey Jungle

Mad Monkey Jungle is een overdekt kinder speelparadijs. Kom je ook lekker klimmen en klauteren in de Mad Monkey Jungle? Je wordt dan even een echte Mad Monkey! Natuurlijk ben je geen echte gekke aap, maar in de overdekte speelwereld kun je lekker gek doen bij het spelen, klimmen, klauteren en apenkooien. Leef je uit in je eigen jungle!

Terwijl de Mad Monkeys aan het klimmen en klauteren zijn in de Mad Monkey Jungle kunnen de ouders en/of verzorgers genieten van een heerlijk kopje koffie, lunchen op de Plaza van 't Hooge Holt of heerlijk dineren bij het a la carte restaurant Gasterij Spiezz.

De Mad Monkey Jungle is er voor iedereen, dus voor parkgasten en dagrecreatiegasten.

Bowling

Gezellig bowlen onder het genot van een hapje of drankje! Dat kan ook bij 't Hooge Holt.

Naast de vele faciliteiten is er onder anderen een Glow-in-the-Dark-Bowling-Grot met 2 bowlingbanen! De banen zijn geschikt voor maximaal 10 personen per baan. Wij hebben lichte kinderbowlingballen beschikbaar en tijdens het bowlen kunnen er bumpers ingesteld worden zodat de ballen niet in de goot belanden.

Telefonisch reserveren via 0524-442104. Er zijn ook kinderfeestjes met bowling. Kijk hier voor meer info.

 

Restaurant Gasterij Spiezz en snackbar

Op het park wordt uiteraard ook goed gezorgd voor de inwendige mens. Zowel volwassenen als kinderen komen bij het Hooge Holt dus niets tekort.
U kunt terecht in het uitstekende parkrestaurant Gasterij Spiezz, of bij onze overheerlijke snackbar.


Midgetgolf en kinderboerderij

Op het Hooge Holt kun jeheerlijk met het gezin of vrienden midgetgolfen. En speciaal voor de kleine gast hebben ze een leuke kinderboerderij. Kom jij kijken naar onze geitjes en hertjes?

Zwemles

Wist je dat je op het Hooge Holt ook zwemlessen kunt volgen? De zwemlessen bij Familiepark 't Hooge Holt worden verzorgd via zwemschool Born 2 Swim. Hierbij staan de kernwoorden veiligheid, vertrouwen, plezier, individuele aandacht, rust, duidelijkheid en techniek altijd centraal.

De lessen worden verzorgd vanuit de gedachte dat zwemles voor kinderen leuk moet zijn. Doordat de lessen als leuk ervaren worden, leren kinderen sneller zwemmen! Iedere les dient voor uw kind een leerzaam feestje zijn. Een kind ontwikkelt zich het snelst in een veilige en vertrouwde omgeving. Juist hierom kiezen wij er altijd voor om uw kind vanuit het water te begeleiden. Dit geeft uw kind een veilig gevoel. Ook kunnen wij uw kinderen vanuit het water veel beter helpen met verschillende zwemslagen.

Tarieven, lestijden en het inschrijfformulier kunt u vinden op http://www.zwemschoolborn2swim.nl