Zwolsestraat 65, 8101 AB Raalte

Binnenzwembad Tijenraan

Voor kinderen is er van alles te doen in Zwembad Tijenraan! Lekker racen van de glijbaan en salto's maken van de duikplank. En natuurlijk lekker spelen met opblaasbootjes, matten, onderwaterpuzzels, snorkelen en nog veel meer.
Ook voor de kleinsten is zwembad Tijenraan geschikt. Het warme therapiebad of het instructiebad worden ingericht als waterspeeltuin (informeer wel even wanneer dit aangeboden wordt!).
En natuurlijk kun je ook nog even relaxen in het heerlijke bubbelbad.

Kinderen die nog geen zwemdiploma mogen komen met een ouder/volwassene. Er zijn ook zwemvestjes en -vleugels beschikbaar.

Babypeuterzwemmen

Wat is leuker dan samen van het warme water genieten? Het water heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van je kind, zoals de motoriek, de coördinatie en oefening van de ademhaling. En het is natuurlijk ook heel gezellig om dit samen met je (klein)kind te doen. Geschikt voor baby's vanaf 3 maanden. Altijd een gratis proefles!

Discozwemmen

Tien keer per jaar is het op zaterdag discozwemmen! De beste muziek en flitsende verlichting rond het zwembad; alles is aanwezig voor een spetterende avond tijdens het discozwemmen bij zwembad Tijenraan! Een ideale avond om je eigen kinderfeestje te vieren! Voor groepen van minimaal zes personen zijn er speciale arrangementen. Vanaf 15.00 uur kun je dan al komen zwemmen.

Verjaardagsfeestje

In sportcentrum Tijenraan kun je jouw verjaardag net zo leuk, lang, lekker en spannend maken als je zelf wilt. In het zwembad is van alles te beleven. Wat dacht je van een zeemeerminfeestje, een feestje met allerlei spelletjes en activiteiten of een discozwemfeestje? Het is ook hartstikke leuk om met jouw gasten op woensdagmiddag te komen vrijzwemmen. Dus nodig je vrienden maar uit!

Wil je weten wanneer ze open zijn voor kinderactiviteiten? Kijk dan op de website.

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor