Sportieve uitjes en activiteiten in de meivakantie in regio Zwolle

Lekker sporten in de vakantie. Bekijk hier wat er allemaal te doen is in de meivakantie in de regio Zwolle. 

Hiawatha Actief in Dalfsen en Zwolle

Heb je zin om met gezin een sportief uitje in de natuur en of op het water te doen? Bekijk dan eens het aanbod van Hiawatha Actief. Ze hebben een locatie in Zwolle ( Potgieterssingel) en in Dalfsen.

Zo kun je o.a. :

 • Geocaching
 • Kickbiken met Kanotocht doen
 • Suppen
 • In een Eendje rijden en een toer door het Vechtdal maken
 • Kano of kajak huren
 • Moterboot  of sloep huren

Wil je het actuele aanbod voor de meivakantie weten, klik dan op de button.

Hiawatha Actief aanbod =>

Zwembad Tijenraan in Raalte

Voor kinderen is er van alles te doen in Zwembad Tijenraan! In de meivakantie kun je juist heerlijk bij Tijenraan  zwemmen en spelen. Ze hebben weer allerlei leuk aanbod voor de vakantie . 

Streetskills Zwolle

Wil jij een echte freestyle voetballer worden, of vind je het gaaf om spectaculaire voetbaltrucs aan te leren? Doe dan mee aan de Freestyle dag van StreetSkills op 6 mei.

Klimmen bij Natuurlijk Heidepark Lemelerveld

Heidepark

Het klimbos in Lemelerveld van Natuurlijk Heidepark is tijdens de meivakantie geopend voor  klimmen. Heerlijk actief en avontuurlijk bezig zijn tussen de boomtoppen. Na afloop een lekker drankje of ijsje op het gloednieuwe terras aan het water. 

Trampolinepark Krazy Kangaroo Zwolle

Heerlijk jumpen bij het trampolinepark Krazy Kangaroo. Krazy Kangaroo is geschikt voor kids vanaf 8 jaar, maar ook peuters en kleuters kunnen bij Krazy Kangaroo heerlijk springen op speciale Peuter & Kleuter uren.

Skills Voetbaldagen 

Ook deze vakantie worden er weer door VoetbalSkills diverse voetbaldagen georganiseerd, zoals de Arne Slot dagen, Master of the game en Skills Voetbaldag.

Arne Slot voetbaldagen

Wil jij in de meivakantie lekker doortrainen met je leeftijdsgenoten? Dan is deze editie van de Arne Slot Voetbaldagen bij Be Quick'28 in Zwolle iets voor jou! Gedurende twee dagen gaan we trainen volgens de manier van werken van Arne Slot. Op een leuke en uitdagende manier gaan we aan de slag met de balvaardigheid en de technische vaardigheden van deelnemers. 

 • Voor alle jongens en meiden van 6 tot en met 14 jaar
 • Inclusief een Craft tenue (shirt, short en sokken) met je eigen naam
 • Inclusief verantwoorde lunch, ranja en tussendoortjes
 • Inclusief aandenken aan de Arne Slot Voetbaldagen
 • Positieve en enthousiaste coaching van ervaren trainers
 • Uitdagende en leuke oefenvormen in een Champions League sfeer
 • Kosten zijn €99,95 per deelnemer

Zwembad de Vrolijkheid

In Zwembad de Vrolijkheid hebben kids urenlang plezier in het zwembad.  Er worden door de vakantie heen tijdens het vrijzwemmen leuke Blitzkids activiteiten aangeboden. Elke vrijdagavond is er een zwemdisco. 

Boulderhal Roest

Redelijk nieuw in Zwolle is de nieuwe opkomende klimsport boulderen. Kids vanaf 8 jaar kunnen al heerlijk gaan boulderen.  Bij Boulderhal Roest kun je een proefles boeken, maar je kunt er ook kinderfeestjes vieren. Onlangs zijn onze Go-Kids reporters wezen boulderen en hun beleving hebben ze in een blog beschreven.

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Lekker tussen de boomtoppen zwaaien en de uitdaging van het klimparcour aangaan. Je kunt in Paasloo heerlijk en avontuurlijk klimmen in het klimbos. Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcoursen met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog.

Snowsports Zwolle

Bij Snowsports Zwolle de nieuwe indoor skicentrum kun je lekker leren skiën of snowboarden. Ben je gek of skiën of snowboarden of wil je het juist leren en ga je niet op wintersport. Bekijk dan het aanbod van Snowsports.

Je kunt ook uitstekend een sportief skifeestje bij Snowsports vieren.

waterrecreatie go-kids

Waterrecreatie in Zwolle, Weerribben-Wieden en Giethoorn

Wil je graag een sportief uitje in een stad of mooi natuurgebied, dan zit je in Zwolle en omgeving van Giethoorn uitstekend. Er is veel aanbod van waterfiets, bootjes huren, suppen, kanoën en kajakken. We hebben het aanbod voor je uitgezocht.

Waterrecreatie =>

 

 

Log In