Lekker sporten in de vakantie. Bekijk hier wat er allemaal te doen is in de meivakantie in de regio Zwolle. 

Hiawatha Actief in Dalfsen en Zwolle

Heb je zin om met gezin een sportief uitje in de natuur en of op het water te doen? Bekijk dan eens het aanbod van Hiawatha Actief. Ze hebben een locatie in Zwolle ( Potgieterssingel) en in Dalfsen.

Hiawatha Actief aanbod =>

Zwembad Tijenraan in Raalte

Voor kinderen is er van alles te doen in Zwembad Tijenraan! In de meivakantie kun je juist heerlijk bij Tijenraan  zwemmen en spelen.

Klimmen bij Natuurlijk Heidepark Lemelerveld

Heidepark

Het klimbos in Lemelerveld van Natuurlijk Heidepark is tijdens de meivakantie geopend voor  klimmen. Heerlijk actief en avontuurlijk bezig zijn tussen de boomtoppen. Na afloop een lekker drankje of ijsje op het gloednieuwe terras aan het water. 

Trampolinepark FunZone Zwolle

Heerlijk jumpen bij het trampolinepark FunZone Zwolle.  FunZone is geschikt voor kids vanaf 8 jaar, maar ook peuters en kleuters kunnen bij FunZone heerlijk springen op speciale Peuter & Kleuter uren.

Skills Voetbaldagen 

Ook deze vakantie worden er weer door VoetbalSkills diverse voetbaldagen georganiseerd. Zo kun je terecht in Hasselt en in Zwolle.

skills voetbaldagen

Skills Voetbaldagen =>

Zwembad de Vrolijkheid

In Zwembad de Vrolijkheid hebben kids urenlang plezier in het zwembad.  Er worden ontzettend veel activiteiten in de vakantie aangeboden. Elke vrijdagavond is er een zwemdisco. 

Vrolijkheid =>

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Lekker tussen de boomtoppen zwaaien en de uitdaging van het klimparcour aangaan. Je kunt in Paasloo heerlijk en avontuurlijk klimmen in het klimbos. Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcoursen met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog.

Nieuwe activiteiten

Het klimbos is al jaren een begrip, maar wist je dat ze nog veel meer activiteiten aanbieden? Denk aan: Bubble football, boogschieten, kanoverhuur, archery tag, aqua bubble, lasergamen en nog veel meer. 

Compleet aanbod =>

Snowsports Zwolle

Bij Snowsports Zwolle de nieuwe indoor skicentrum kun je lekker leren skiën of snowboarden. Ben je gek of skiën of snowboarden of wil je het juist leren en ga je niet op wintersport. Bekijk dan het aanbod van Snowsports.

Je kunt ook uitstekend een sportief skifeestje bij Snowsports vieren.

waterrecreatie go-kids

Waterrecreatie in Zwolle, Weerribben-Wieden en Giethoorn

Wil je graag een sportief uitje in een stad of mooi natuurgebied, dan zit je in Zwolle en omgeving van Giethoorn uitstekend. Er is veel aanbod van waterfiets, bootjes huren, suppen, kanoën en kajakken. We hebben het aanbod voor je uitgezocht.

Waterrecreatie =>

 

 

Log In