We kunnen al een tijdje geen of bijna geen kinderfeestjes meer boeken. Ontzettend jammer voor kids die begin dit jaar en komende tijd jarig zijn. Gelukkig zijn er inmiddels wel wat kinderfeestjes mogelijk. Je kunt nog even wachten, maar je kunt ook nu al een feestje uit het onderstaande rijtje boeken.  We hebben de feestjes die nu wel mogelijk zijn voor je op een rijtje gezet.

Citygames van StadUnique

kinderfeestjes stadunique

Op avontuur door de stad Zwolle en los de mysteries op. Een city game van StadUnique is ideaal als kinderfeestje. De kids gaan er lekker op uit, worden uitgedaagd en de tocht zit vol spanning en avontuur. Tijdens de tocht worden jullie bijgestaan door een spelbegeleider via de app, dus het kan niet misgaan. Wat dacht je van: 

  • Junior WhatsApp Moord Tocht
  • Junior Levend Ganzebord
  • Voetbal City Game

Bestel het leuke spel via Go-Kids en ontvang €2,50 korting en een gratis verrassing van McDonald's! 

City Games info & boeken =>

Escape rooms voor thuis

escape room kinderfeestje

Wil  je in deze tijd een leuk kinderfeestje thuis vieren, maar wil je het wel spannend maken voor de kinderen, dan is een escape room voor thuis een leuk kinderfeestje.  Er zijn 3 thema's; astronauten, laboratorium en geheime agenten.  Je kunt de escape room thuis via de pc spelen, nadat je code via de mail ontvangen hebt. 

Escape rooms voor thuis =>

Nature games

nature game kinderfeestjes

Ontdek het bos op een andere manier dan gewoon met een wandelroute. Nature games is het bos op een spannende en leuke manier ontdekken. Je loopt samen met je telefoon een route door het bos en tijdens de wandeling beantwoord je allerlei vragen, los je raadsels op en maak je foto's en video's via de speciale Nature game app. Heb je de hoogste score van die specifieke Nature game?  Kinderen kunnen ook nog een diploma ontvangen ( via een eigen download) 

Nature games zijn op heel veel plekken in Nederland al mogelijk en het aanbod wordt nog uitgebreid. Ideaal voor een betaal kinderfeestje in de natuur. En ideaal om te combineren met een picknick op een zandvlakte of spelen in een naastgelegen speelbos.

Meer info Nature games =>

Klimfeestje Avontuurlijk Paasloo

Op zoek naar een origineel feestje met je vriendjes en vriendinnetjes? Vier dan je verjaardag bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo! Bij het ontvangst in het restaurant van Recreatiecentrum de Eikenhof of Camping Krolsbergen staat je versierde verjaardagsstoel al klaar! Tijdens het uitpakken van de cadeautjes is er ranja, chocomel of fristi met iets lekkers.

Wanneer alle cadeautjes zijn uitgepakt, wandel je naar het klimbos. Na het aantrekken van de gordel en het opzetten van de helm wordt er eerst geoefend oefenparcours. Daarna is het tijd om je klimdiploma te halen! Al klimmend en klauterend leg je twee parcoursen af( 1 tot ca. 1,5 uur klimmen)

Na het klimmen gaan we terug naar het restaurant, waar we de dag afsluiten met patatjes + een snack naar keuze of een kinderpannenkoek en iets te drinken.

Graffiti for you kinderfeestjes 

graffiti for you kinderfeestjes

GRAFFITI dat is toch ILLEGAAL? 

Dat klopt in de meeste gevallen, maar bij Graffiti for You niet! Tijdens deze workshop ga je onder begeleiding van ervaren graffitispuiters aan de slag met professionele materialen om je eigen graffiti kunstwerk te maken.  De workshop duurt 1,5 tot 2 uur. Achteraf mag je je kunstwerk(formaat 120 x 60 cm) meenemen naar huis. Kosten vanaf 8 kinderen € 18,75 pp.  

Outdoor- en escape feestjes op maat van Frank

Lekker buiten in de natuur samen met je vriend(innet)jes op avontuur gaan tijdens de GPS escape tocht van Frank Je gaat samen eerst een escapespel in de caravan doen. Deze caravan staat ergens in Berkum. En met de aanwijzingen die je ontfutseld hebt in de caravan en een GPS je op avontuur en ontdek je het ware verhaal wat er vroeger in Berkum is gebeurd. 

En er is meer mogelijk;  outdoor verjaardagsfeestje op maat met activiteiten oals boogschieten, natuurlijke dromenvangers maken,  maar ook de themafeestjes als het heksen- en tovenaarsfeest en het soldatenfeestje. 

Skills Voetbal en Sport &  Fun kinderfeestjes

skills kinderfeestjes

De 4 voetbal en de 3 Sport & Fun feestjes van Skills in Zwolle zijn nu gewoon te boeken. De feestjes vinden plaats in de buitenlucht en zijn daarom coronaproof. 

Voetbal

Skills maakt het voetbalfeestje op maat op basis van de wensen van de jarige! Laat ze weten welke specifieke voetbaloefeningen jij leuk vind en zij zorgen voor jouw perfecte voetbalfeestje. Uiteraard krijgt de jarige een toepasselijk cadeau!

Ze hebben momenteel 4 voetbalfeestjes waarvan het freestyle feestje net nieuw is. Je kunt al een voetbalfeestje boeken vanaf €7,50 per kind.

Sport & fun

Voetbal, korfbal, tennis, hockey, basketbal, slagbal, trefbal en zo kunnen we nog wel even doorgaan, het kan allemaal tijdens de Sport & Fun kinderfeestjes! Laat Skills weten wat jij leuk vind om te doen en zij zorgen voor het perfecte sportfeestje voor jou en je vrienden.

Er zijn 3 arrangementen en er is al een sportfeestje mogelijk vanaf 7,50 per kind.

monkey town zwolle escape room kinderfeestje

Escape room box van Monkey Town Zwolle

Monkey Town Zwolle mag dan wel gesloten zijn, toch bieden ze toffe escape room boxen voor thuis aan. Oehlie is verdwaald en heeft jouw hulp nodig om de weg terug te vinden. Als jij met de spellen die de fraaie box bevat de juiste code vindt en mailt, maak je ook nog eens kans op mooie prijzen!!!

Ideaal voor kinderen van 6 t/m 11 jaar. Leuk voor een kinderfeestje thuis of gezinsactiviteit van ongeveer 1,5 uur.

Netl, feestje in de Wildste tuin

Netl is een te gek besloten park, waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Is er van alles te doen en vies worden is hier de norm. Heerlijk rennend door de duinen, naar beneden rollen. Over de wiebelbrug naar het eiland, met het trekpontje weer terug.  Spelen en ravotten in het bamboebos. Lekker schommelen, bij de ponnys's en schapen kijken. Er is hier genoeg te doen.

Op dit moment kun je hier prima je eigen kinderfeestje organiseren. Water, zand, speelnatuur en meer heb je niet nodig voor een gezellige middag.

Outdoor feestje bij Reestdal Outdoor

Op zoek naar een stoer kinderfeestje in de natuur, waar meedoen en plezier voorop staat? Dan hoef je niet verder te zoeken, want dan ben je bij Reestdal Outdoor aan het juiste adres! Reestdal Outdoor biedt verschillende Outdoor kinderfeestjes aan voor alle leeftijden. Tijdens de feestjes zullen we onder andere gebruik maken van:
- Ons unieke MotorikPark
- Het prachtige natuurgebied t'Reestdal
- En onze mini survivalbaan

Boer'n Xpeditie

In Lemelerveld kunnen kids op de boerderij en camping van familie de Vos op Boer'n Xpeditie gaan. Een echt boeren kinderfeestje. De kinderen gaan zelf op pad en ontdekken van alles op de boerderij! Elk kind krijgt een eigen boerenpaspoort, waar de opdrachten en andere leuke activiteiten in staan. Na de Boer'n Xpeditie weten ze precies wat er allemaal gebeurt op een boerderij en waar de melk vandaan komt. Misschien wordt er tijdens de expeditie wel een kalfje geboren!

En van de zomer kunnen kids lekker gaan dwalen in het Groot Sallands Maisdoolhof. 

Nog meer outdoor aanbod

Ben je op zoek naar nog meer ideeën en of wil je zelf je kinderfeestje een beetje samen stellen? Bekijk dan onze tips voor sportieve uitjes, want een tochtje met een kickbike of tandem is gaaf, maar ook een potje pitch & putt of klimmen in het bos. 

Sportieve & outdoor tips =>

Goochelaar & Ballonartiest Joris

joris de graaf kinderfeestjes

Wie wil dit nouw niet, een magisch kinderfeestje? Zoek je een beroepsartiest die niet alleen ontwapenend is, maar ook iedereen vermaakt met indrukwekkende ballonfiguren, goocheltrucs en komische acts?Ontdek dan hoe Joris het kinderfeest magisch maakt.

Kinderfeestjes bij De Workshop Meesters

Bent u op zoek naar een onvergetelijke activiteit tijdens een kinderfeestje?
Dan ben je bij De Workshop Meesters in Zwolle aan het juiste adres. De Workshop Meesters heeft een breed aanbod van verschillende activiteiten.

In het centrum van Zwolle hebben wij een aantal citygames voor kinderen. Wij hebben onze Judas Game, een spel wat geïnspireerd is op “Wie is de Mol". Dit spel hebben we in twee varianten. Een live game waar drie uur lang een spelleider meegaat met de groep om de groep allerlei opdrachten te laten uitvoeren. Met als belangrijkste opdracht: Wie saboteert alle opdrachten en is de Judas? De tweede variant is onze app, hetzelfde principe maar dan volledig geleid door onze tablet en dus zonder spelleider.
Zin om liever gek te doen en leuke foto's te maken, dan hebben ze de crazy 77.

 

 

Log In