Kinderfeestjes Op ons Boerenerf

Vilstersestraat 28, 8151 AA Lemelerveld

Kinderfeestje op de boerderij

 

Maisdoolhof

Het Groot Sallands Maisdoolhof is een leuke activiteit voor kinderfeestjes. Lekker dwalen tussen het mais, op zoek naar de uitgang. Voor de kinderen hebben we ook nog een spannende speurtocht in het maisdoolhof, heb jij een goede speurneus? Onderweg kun je ook nog de uitkijktoren beklimmen, vanwaar je uitzicht hebt over het hele maisdoolhof, maar ook van de omgeving! Na afloop kun je nog lekker spelen op de vernieuwde speelweide, kortom een lekker actief kinderfeestje in de buitenlucht! In september organiseren we ook griezelige spooktochten!

Boer'n Xpeditie

De Boer'n Xpeditie is een leuke activiteit voor een kinderfeestje. De kinderen gaan zelf op pad en ontdekken van alles op de boerderij! Elk kind krijgt een eigen boerenpaspoort, waar de opdrachten en andere leuke activiteiten in staan. Na de Boer'n Xpeditie weten ze precies wat er allemaal gebeurt op een boerderij en waar de melk vandaan komt. Misschien wordt er tijdens de expeditie wel een kalfje geboren!

Het kinderfeestje kan ook uitgebreid worden met een dwaaltocht in het maïsdoolhof. Wijzelf vinden het leuk als kinderen tijdens deze activiteiten ook nog wat mee krijgen van de boerderij. Door bij alle activiteiten de boerderij erin terug te laten komen, hopen we de kinderen onbewust en bewust een leuke ervaring mee te geven. Een kinderfeestje op de boerderij met veel plezier!

De Boer'n Xpeditie duurt ongeveer 1 a 1,5 uur. Toch kan dit wel wat uitlopen, dit is erg afhankelijk van omstandigheden. Wordt er een kalfje geboren? Is de glijbaan in het strohok te leuk? Raken de kinderen niet uitgekeken in de stal? Na afloop kunnen ze eventueel ook nog een speurtocht langs ons kavelpad doen, waar ze hun opgedane boerenkennis kunnen testen. Maar vaak zijn de skelters, schommels, zandbak en het voetbalveldje te leuk. Gemiddeld zijn de kinderfeestjes 3 uur op ons boerenerf.

Kom jij je kinderfeestje bij ons houden?