Outdoor Kinderfeestje Reestdal

De Haar 5, 7707 PK Balkbrug

Stoere kinderfeestje bij Outdoor Reestdal 

Op zoek naar een stoer kinderfeestje in de natuur, waar meedoen en plezier voorop staat? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want dan bent u bij Reestdal Outdoor aan het juiste adres! Reestdal Outdoor biedt verschillende Outdoor kinderfeestjes aan voor alle leeftijden. Tijdens de feestjes zullen we onder andere gebruik maken van:

  • Ons unieke MotorikPark
  • Het prachtige natuurgebied t'Reestdal
  • En onze mini survivalbaan

Hieronder zullen een aantal mogelijke kinderfeestjes besproken worden, maar de wens van u staat voorop en het feestje kan op maat gemaakt/ aangepast worden.

Survival feestje: 

Bij survival kun je lekker vies worden en probeer je hindernissen te overwinnen. Het eerste deel van de survival training bestaat uit een warming- up en een techniek training. Vervolgens gaan we aangeleerde technieken in de praktijk brengen op onze mini survival baan!

Bootcamp feestje:

 Tijdens een Bootcamp feestje staat gebruik maken van wat de natuur te bieden heeft centraal. We gaan lekker de natuur in en al samenwerkend behalen we de finish! Stoer is het zeker want trekkerbanden en hindernissen komen zeker aan bod.

Sport en Spel feestje:

De naam zegt het al: zowel sport als spel komen terug in deze les. Vies worden, samenwerken, tegen elkaar spelen, creatief, tactisch? Wat lijkt jou een leuk thema? Geef het door zodat wij het feestje erop aan kunnen passen.

Thema feestje:

 Bij een thema feestje gaan we alles doen vanuit het gekozen thema. De keuze bestaat uit: Tarzan&Jane, WildeWesten of Ridders&Prinsessen. De activiteiten zullen worden aangepast op het gekozen thema.