Kinderfeestje GPS escape tocht van Frank

Bergkloosterweg 4, 8034 PM Zwolle

Lekker buiten in de natuur samen met je vriend(inne)tjes op avontuur gaan, wat Frank betreft de ideale basis van een kinderfeestje om niet snel te vergeten. 

Het outdoorfeestje vindt plaats in de buurt van de Bergkloosterweg in Berkum. Frank organiseert voor iedere doelgroep (jongens, meisjes, kleuters of pubers) een passend feestje. 

Standaard activiteit, maatwerk of een combinatie? Alles is mogelijk.

Outdoor GPS escape tocht

Vind je het fijn om gewoon een standaard activiteit te boeken?
Dan kun je de  Outdoor GPS escapetocht  in Berkum boeken.

Deze activiteit heeft een duidelijk begin en eind en de verhaallijn laat de kinderen eerst samenwerken en puzzelen met geheime aanwijzingen om vervolgens, tijdens het lopen van een tochtje met een GPS toestel tot een steeds specifieker wordend einddoel te komen.  Het kinderfeestje start vanuit de speciale escape caravan.Je gaat samen eerst een escapespel in deze caravan doen. En met de aanwijzingen die je ontfutseld hebt in de caravan en een GPS je op avontuur en ontdek je het ware verhaal wat er vroeger in Berkum is gebeurd. 

Je sluit af met een groepsfoto en de kids mogen  een aandenken mee naar huis nemen...

Feestje op maat?

Je kunt ook een combinatie maken met of van de andere activiteiten (Outdoor Ontdekkist, weerbaarheidsboksles of touwbanen).
Maar combineer bijvoorbeeld ook met of kies voor:

 - broodjes bakken of popcorn poffen boven kampvuur,
 - kampvuur maken en kampvuurliedjes zingen op gitaarmuziek,
 - hutten bouwen,
 - schminken

 Heb je zelf een idee of wens, overleg dan met Frank de mogelijkheden.

 

In de caravan komen binnenkort ook speciale kinderescaperooms  en de escape caravan is dan  op ieder gewenste locatie mogelijk. Dit is dan zonder de GPS tocht. 

De GPS escape tocht vindt buiten plaats en kan in principe  bij elk weertype doorgaan. Bij heel slecht weer wordt er wel  overlegd. 

Prijs: vanaf €120,- voor 6 kinderen. Extra kinderen zijn mogelijk voor een extra bijdrage van €35,-. De activiteit duurt ca. 2,5 uur.