Outdoor Game Kinderfeestjes bij De Workshop Meesters

Nieuwstraat 100, 8011 TS Zwolle

Super Coole Outdoor Game Feestjes!

De Workshop Meesters bieden naast creatieve en kook feestjes, ook super coole outdoor game feestjes. We hebben ze voor je op een rijtje gezet:

De Judas Game city:

Geïnspireerd door "Wie is de Mol", is De Judas Game ontstaan. De Judas game is een citygame in Zwolle waarin alle deelnemers op zoek zijn naar het antwoord op de belangrijke vraag... Wie van hen is de Judas?

Om achter het antwoord op deze vraag te komen, moeten de deelnemers allerlei opdrachten uitvoeren. In deze veelzijdige opdrachten zal de Judas zoveel mogelijk proberen te saboteren om de opdrachten te laten mislukken.

Gedurende het spel moeten de deelnemers testen maken met vragen die over de Judas gaan. De deelnemer die aan het eind van het spel het best weet wie de Judas is, wint het spel.

Duur: 3 uur (inclusief spelleider)

Kosten €17,50 per kind minimaal 8 kinderen

De Judas Game app:

De Judas game is een spel waarin alle deelnemers op zoek zijn naar het antwoord op de belangrijke vraag... Wie van hen is de Judas?

Je meldt je bij de startlocatie en krijgt een tablet. Je start de app en volgt de aanwijzingen.

Alle namen worden 1 voor 1 ingevoerd, pas wel op dat er niemand meekijkt, want je krijgt meteen te lezen of jij De Judas bent en dus de opdracht hebt om alles zo goed mogelijk te saboteren!

Dan is het tijd om naar buiten te gaan, op zoek naar 6 locaties in het centrum van Zwolle. Zodra je dicht genoeg bij de locatie bent, verschijnt er een opdracht in het scherm van de tablet.

Als deze goed of fout is uitgevoerd/beantwoord, dan zie je dit in je scherm....

Tussendoor en aan het eind, zal er ook de vraag komen om aan te geven, wie jij verdenkt dat De Judas is....

Na de eindtest zal het allemaal duidelijk worden voor iedereen.... Wie wint en wie is De Judas?

Duur: 1,5 uur (zonder spelleider)

Kosten €7,50 per kind minimaal 6 kinderen

Crazy 77:

Onze crazy 77 is een variant op de misschien wel bekende crazy 88.

Je wordt verdeeld in groepen van 3 of 4 personen. Je krijgt een lijst mee met daarop 77 opdrachten. Dit doe je allemaal in het prachtige centrum van Zwolle.

Het is de bedoeling dat je deze opdrachten fotografeert/filmt met je eigen telefoon en appt naar het telefoonnummer dat je bij ontvangst hebt gekregen.

Het team dat de meeste goede foto's weet te appen naar de spelleider, wint een leuke prijs. Uiteraard staat er bij terugkomst wat lekkers voor jullie klaar!

Duur: 1 uur (zonder spelleider)

Kosten €7,50 per kind minimaal 6 kinderen

Lasergame verhuur:

Buiten lasergamen in Zwollle is voor ieder kinderfeestje geschikt.

Het is mogelijk om je eigen spelvarianten te maken meet de lasergames die uitermate geschikt zijn voor zowel binnen als buiten lasergamen.

Met een bereik van 60 meter met zonlicht is het mogelijk om een tactische lasergame te verzinnen. Schiet elkaar af of probeer elkaars targets te veroveren tijdens dit kinderfeestje lasergamen in Zwolle.

Praktische info:

  • lasergames moeten worden opgehaald op het kantooradres.
  • lasergames kunnen gehuurd worden per dagdeel (3 uur)
  • je krijgt altijd een setje batterijen mee
  • je betaalt borg voor het aantal wat je meeneemt
  • algemene voorwaarden zoals op de site zijn leidend

Kosten:

€ 6,50 per gun en € 1,- per target. Complete set van 8 guns en 8 targets is € 57,50. Borg € 12,50 per gun en € 5,- per target. Complete set van 8 guns en targets is €125,- borg.

 

Liever je lasergame kindereestje in Zwolle uitbesteden? Ze kunnen je lasergame kinderfeestje volledig voor je verzorgen. Ze kunnen je het volgende pakket bieden: 1,5 uur lasergamen incl. drinken, wat snoepgoed, en een klein cadeautje voor de jarige. Max. 12 kinderen. € 13,50 pp