Leuke Paasactiviteiten voor het hele gezin!

De lente is in volle bloei en Pasen staat voor de deur, wat betekent dat het tijd is om samen met het gezin te genieten van al het moois dat Zeeland te bieden heeft! Bij Go-Kids Zeeland hebben we de beste activiteiten voor de paasvakantie en daarna verzameld, dus pak je agenda erbij en begin met het plannen van een gezellig dagje uit met het hele gezin!

✔ Strandtheater Houten Kaap
✔ Stoomtrein Goes-Borsele
✔ Struisvogelboerderij Monnikenwerve
✔ Terra Maris
✔ The Gaming Factory
✔ Bounce Valley Middelburg

✔ Klimbos Westerschouwen
✔ SnowWorld Terneuzen
✔ Kanoa Outdoor en Events
✔ Five Star Farm
✔ Port Zelande 
✔ Vierlinden in Goes
✔ Kijk bij de Boer
✔ Berkenhof's Tropical Zoo
✔ Ouddorp Duin
✔ Hotel de Timmerfabriek
✔ Camping de Zonneweelde
✔ Familiecamping De Duinhoeve

Pasen bij Strandtheater Houten Kaap!

Ontdek het gevarieerde programma en geniet van het Kindertheater en het Kindermuziekfestival. Doe mee aan activiteiten zoals boogschieten, archery tag, en visvangst. Op Outdoor Duin vind je meer Outdoor avontuur! Lees hier verder.

Ook is er een leuke Paasbrunch bij Bij Marc! Klik hier voor alle info.

Houten Kaap

Treinreis & Paasbrunch bij Stoomtrein Goes-Borsele

Ga voor een unieke Paasbrunchervaring aan boord van de Stoomtrein! Vertrek vanuit Goes om 10:45 uur, geniet van een rit naar Hoedekenskerke en smul van een heerlijke paasbrunch bij Restaurant De Buffer. Terugreis is om 12:40 uur. Klik hier voor meer info!

Treinreis & Paasbrunch

Vier Pasen op de Struisvogelboerderij Monnikenwerve!

Ontdek alles over deze bijzondere vogels tijdens boeiende rondleidingen. Na de tour geniet je van een drankje in de gezellige tearoom of op het terras met prachtig uitzicht. Ontdek de winkel met struisvogelproducten, van glanzende eieren tot heerlijke likeur en de beroemde struisvogelhamburgers van de barbecue!  Lees hier meer.

Struisvogelboerderij Monnikenwerve

Vier Pasen met een leuk uitje voor kids bij Terra Maris!

Ontdek op een speelse manier alles over het landschap en de natuur van Zeeland. Verken de landschapstuin, vang waterdiertjes, klauter over klimtoestellen en beklim het mottekasteel. Terra Maris organiseert het hele jaar door activiteiten voor kinderen, zoals strandjutten, braakballen pluizen en een kijkje achter de schermen van het zee-aquarium. Een perfect gezinsuitje in Oostkapelle! Lees hier meer.

Vier Pasen bij The Gaming Factory in Vlissingen!

Speel hier onbeperkt op klassieke arcadespellen, simulatoren en de nieuwste E-games. Ontdek de gezellige sfeer in het prachtig gerestaureerde voormalige ijzergieterij. Reserveer nu voor een hip gezinsuitje tijdens Pasen!

Op zaterdag 30 maart, zondag 31 maart en maandag 1 april verstoppen we een gouden ei bij The Gaming Factory in Vlissingen! Vind het ei, lever het in bij de balie en ontvang een waardebon voor twee uur gratis gamen! Lees hier meer!

ACTIEVE PAASUITJES

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een actief paasuitje. Zo kan je de calorieën van je paasontbijt lekker verbranden :). Je kan gaan Bouncen bij Bounce Valley Middelburg. Je kan gaan klimmen bij Klimbos Westerschouwen en Kanoa Outdoor & Events of bij Klimbos de Brabantse Wal? Ga je liever skiën, snowboarden of met sneew spelen? Dat kan bij SnowWorld Terneuzen? Bij Kanoa Outdoor en Events kan je natuurlijk veel meer dan alleen klimmen, ga suppen, kanoën of op avontuur! Het kan allemaal. 

Paaseieren zoeken bij Speelboerderij Five Star Farm!

Op zoek naar paasplezier? De paashaas heeft een overvloed aan eieren verstopt bij Five Star Farm! Kom op eerste Paasdag mee zoeken tijdens het ochtendblok van 11:00 tot 11:30 uur of het middagblok van 15:00 tot 15:30 uur. Ook op tweede Paasdag zijn ze geopend voor een dag vol speelplezier en avontuur! Reserveer nu je tafel voor een fantastische dag uit en verzeker jezelf van een plekje, want vol is vol! Lees hier verder.

Gratis activiteiten in Zeeland

Wil je een rustigere Pasen, kijk dan eens bij onze gratis tips met kids. Je kan namelijk in Zeeland zoveel gezinsuitjes doen die gratis zijn! Lees hier meer.

Pasen bij Port Zélande

Vier Pasen bij Center Parcs Port Zélande! Geniet van een feestelijk paasarrangement in het restaurant of in je cottage. Ontmoet de Paashaas, ga op paaseierenjacht en geniet van de Paashaas Show. Verken de Lente Markt en geniet van activiteiten zoals Kids Safari, Minigolf, Laser Battle en er is nog veel meer!. Ontspan in het vernieuwde Aqua Mundo met nieuwe glijbanen en waterpret. Maak er een onvergetelijk paasweekend van! Lees hier meer.

Paasweekend bij Vierlinden in Goes

Geniet van een heerlijke paasbrunch terwijl de kinderen zich vermaken in de binnenspeeltuin. Reserveer snel, want plaatsen zijn beperkt! Let op: de speeltuin is tot 14.30 uur alleen geopend voor kinderen die deelnemen aan het brunchbuffet. Kom en maak er een feest van voor het hele gezin! Klik hier voor meer info!

Pasen bij Kijk bij de boer op Goeree-Overflakkee

Op 2e Paasdag openen de boeren van Goeree-Overflakkee gastvrij hun deuren voor iedereen. Ontdek verschillende aspecten van het boerenleven, van akkerbouw tot veeteelt, en geniet van activiteiten voor het hele gezin! Lees hier meer.

Kijk de Boer

Paasbrunch bij Berkenhof's Tropical Zoo

Gezellige Paasbrunch 2024 bij Berkenhof's Tropical Zoo! Op beide Paasdagen geniet je van een heerlijke brunch en een bezoek aan alle attracties. De Tropical Paashaas komt langs met paaseitjes. Reserveer snel! Klik hier voor meer info.

Tropical Zoo Paashaas

Pasen bij Ouddorp Duin!

Ga voor een gezinsuitje vol avontuur. Laat de kids zich uitleven in de binnenspeeltuin of op het strandplein. Van BMX'en tot surflessen, er is genoeg te beleven! Ontdek het nieuwe sportparadijs met de pump trackbaan en het multifunctionele sportveld. Volop plezier voor jong en oud! Lees hier meer.

Wat nog meer te doen in Ouddorp Duin?

✔ Cadeau en speelgoed winkel De Houten Aap
✔ Natural High Surfschool
✔ Landal Strand Resort Ouddorp Duin
✔ Restaurant By Marc
✔ IJssalon By Marc
✔ Strandtheater Houten Kaap
✔ Sportbos Ouddorp Duin
✔ Outdoor Duin Ouddorp
✔ Minigolf Ouddorp Duin
✔ Familiecamping De Ridderstee
✔ Familiecamping de Klepperstee

Kindvriendelijke vakanties in Zeeland!

Wil je met de Pasen een weekendje weg of ben je op zoek naar een vakantie voor later in het jaar! Wij hebben de kindvriendelijkste overnachtingen voor je verzameld in dit overzicht! Wil je liever buiten Zeeland op vakantie kijk dan hier voor de tofste kindvriendelijke overnachtingen in Nederland!

Vakantiehuisjes: de tofste vakantieparken voor kinderen! Lees meer.
Kampeervakantie: de leukste campings met kinderen! Lees meer.
Hotels: kindvriendelijke hotels in heel Nederland! Lees meer.
Bijzonder overnachten: Bijzondere overnachting tips met kinderen! Lees meer.

Onze tips in de regio:
💜 
Hotel de Timmerfabriek, lees hier ons blog!
💜 Overnachten bij de boer- Five Star Farm, lees meer!
💜
Camping de Zonneweelde, lees meer! 
💜 Familiecamping De Duinhoeve,
lees meer!

kindvriendelijk overnachten Zeeland

Paasknutselen

Bij Pasen horen natuurlijk ook Paasknutsels en geverfde eieren ook een mooi versierde paastafel mag niet ontbreken! Wij hebben wat leuke tips voor je uitgewerkt! Lees hier meer.

Geniet van de Paasdagen en maak mooie herinneringen met elkaar!

Paasuitjes in Zeeland met het hele gezin

Log In