Berkenhof Tropical Zoo & Restaurant
Langeweegje 10 A, 4434 NE Kwadendamme

Avonturiers, natuurliefhebbers en durfals opgelet! 


In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te beleven!
Een groene leguaan ritselt door de groene boomkruinen, dwergkaaimannen beloeren je vanachter de struiken en een vogelspin kan hier zo maar op je hand belanden….wauw, dat moet wel spannend zijn! Of wat dacht je van een slang om je nek? Wie van jullie is het moedigst?

Is dit allemaal een beetje te griezelig? Uiteraard zijn onze dieren ook gewoon van een afstandje te bewonderen. Van kleurige kameleons tot nieuwsgierige aapjes en gordeldieren. Van toekans tot gifkikkers en vlinders in de meest spectaculaire kleuren. De dierenvrienden van Berkenhof Tropical Zoo zijn met recht een bont gezelschap te noemen. In totaal zijn er meer dan 50 tropische diersoorten te ontdekken.

In Berkenhofs Restaurant kun je, onder het genot van een drankje met iets lekkers, even uitblazen van je spannende jungle avonturen. Ook is Berkenhofs Restaurant, in combinatie met een bezoek aan de Tropical Zoo, het perfecte recept voor een uniek familie- of bedrijfsfeestfeest!

De Natuurschool

In Berkenhof Natuurschool kun je je ontpoppen tot een echte natuurkenner.
Een aantal keer per dag geven onze dierenverzorgers hier uitleg over een dier, zoals een slang, spin of hagedis. Met een beetje geluk mag je hem zelfs vasthouden! Spannend!

De fossielenmijn

Ga ondergronds in de fossielenmijn en ontdek mammoeten, sabeltandtijgers en dino's.
Brrrrr wat een reusachtige griezels moeten er vroeger rondgelopen hebben.

Dino Expo

Na de spannende tocht door de Fossielenmijn kom je ineens tussen reusachtige dino's terecht.
Van Stegosaurus tot de gigantische Tyrannosaurus rex. Durf jij met ze op de foto?
Voor de kinderen is er een spannende Oertijd speurtocht uitgezet.

 

Kidsjungle en Buitenspeelbos

De kindjes kunnen heerlijk ravotten in de indoor Kids jungle en het Buitenspeelbos. Twee prachtige natuurspeelomgevingen waar kinderen kunnen klimmen, klauteren, spetteren, kliederen met zand en nog veel meer jungleplezier. De kinderen wanen zich echt Indiana Jones voor één dag. Tip! Schone kleren en een handdoek zijn een goed idee. Uiteraard zijn wij ook het adres voor super spannende kinderfeesten en schoolreizen.

De Spettertuin

Vanaf de zomer 2020 is Berkenhof ook The place to be op warme dagen! Er is namelijk een spiksplinternieuwe Spettertuin aangelegd, waarin de kinderen zich uren met water kunnen vermaken. 

Berkenhof Tropical Zoo Mini golf

Adventure mini Golf

"HOLE-IN-ONE!" het allerleukste ANWB uitje van Zeeland en sinds begin 2022 is het nog leuker geworden met de opening van de splinternieuwe Adventure Minigolf. Bezoekers kunnen hun minigolf skills laten zien op 18 kleurige en avontuurlijke banen, waaronder haaien, schildpadden, orka's, flamingo's en de Tiki baan.
Zo maak je een dagje Berkenhof Tropical Zoo nog leuker!

 

Veel plezier!

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor