Uit eten met kinderen | Eeterij-Spelerij Vierlinden
Kattendijksedijk 19, 4463 AL Goes

Uit eten met kinderen.. 

Het is niet altijd even makkelijk. Kinderen zitten nu eenmaal niet zo graag stil, daar weten we alles van. Veel leuker is het, wanneer dat ook helemaal niet hoeft. Als de kids lekker kunnen rondrennen terwijl jullie samen natafelen, dat is toch ideaal?

Dat is de opzet van Eeterij-Spelerij Vierlinden. 

Binnenspeeltuin

De Spelerij van Vierlinden biedt een boel vermaak voor de kids. De overdekte speeltuin is leuk voor kinderen uit verschillende leeftijdscategorieën. Er is een afgezet stukje voor de allerkleinsten, een Xbox Kinect voor de groteren, en allerlei klim-, schuil- en roetsj-mogelijkheden voor alle kids die daar tussenin zitten. 

Restaurant

De ouders kunnen genieten van een lekker hapje en drankje van de kaart in de horeca die grenst aan de speeltuin, afgescheiden door een glazen wand. Je ziet de kinderen wel spelen maar hoort ze niet. De in- en uitgang van de binnenspeeltuin is bovendien in het restaurant, dus je ziet ze naar buiten komen en ze kunnen gewoon naar je toe lopen als ze dorst hebben gekregen. 

Vegan en Allergenen

Eeterij-Spelerij Vierlinden is gespecialiseerd in vegan maaltijden & biedt diverse mogelijkheden voor gasten met allergenen zoals gluten & lactose vrije voor, hoofd en nagerechten maar ook gebak en snacks

De kaart

Op de kaart vind je diverse lunchgerechten zoals uitsmijters, luxe broodjes, tosti's, panini's, een complete Vierlinden lunchplank. Ook vind je er heerlijke verse pannenkoeken, huisgemaakte salades en verscheidene hoofdgerechten. 

En verder kun je er terecht voor een high tea, high beer, high wine, huisgemaakt appelgebak, ijsjes én er is een ruim terras!

En wat dacht je van een lekkere en gezonde Monkey Plattter voor de kids?

monkey platter

Meer info over Vierlinden Goes

Wil je meer weten? Of ben je op zoek naar een plek voor een familiefeest? Kijk eens op de website van Vierlinden!

Ben je benieuwd naar deze mooie locatie? Onze Go-Kids reporters gingen op bezoek en laten het je graag zien! 

 

 

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor