Gratis of voordelige uitjes met kinderen in Zeeland!

Ga je met je kids eropuit en Zeeland en ben je opzoek naar leuke ideeën? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben niet alleen de betaalde uitjes voor je onderzocht maar ook de o-zo-leuke gratis en voordelige uitjes in Zeeland! Zeeland is natuurlijk de vakantie provincie van ons land. Een dagje, weekend of een langere vakantie in Zeeland is leuk! En er is genoeg te doen, ook als het geen strandweer is!

Gratis en voordelige uitjes op een rij

Wij van Go-Kids snappen natuurlijk dat je er graag op uit gaat met je kids. En we begrijpen ook dat je kids de leukste en duurste uitjes waard zijn! Maar we begrijpen ook dat gezinsuitjes best prijzig kunnen zijn. Dus iedere voor de hoofdprijs eropuit dan ook nog eens ergens eten, een souvenirtje is niet weg gelegd voor iedereen. Sterker nog voor wie wel? Iedereen houdt van gratis en voordelige uitjes en wie is er niet gek op korting? Met dat idee in ons achterhoofd is Go-Kids in alle provincies opzoek gegaan naar leuke gratis uitstapjes. voordelige tripjes en gezinsuitjes met korting! Zo ben ik opzoek gegaan naar uitjes in Zeeland! En let maar op, er zijn heel veel leuke uitjes in Zeeland!

Kortingenboekje GRATIS download!

Gratis gezinsuitjes in Zeeland

Zoals gezegd heb ik een prachtig overzicht gemaakt met gratis uitjes in Zeeland. En met gratis bedoel ik dus ook echt gratis! Geen entreegeld en je mag je eigen eten meenemen. Je hebt hiervoor eigenlijk je pinpas niet nodig. Tenzij je natuurlijk heel graag een ijsje wilt kopen!

Gratis uitjes in Zeeland

Gratis uitjes Zeeland

Goedkope uitjes voor je gezin

Helemaal gratis, kan zoals je hebt kunnen lezen, echt prima. Maar soms is een goedkoop uitje voldoende. Wij wisselen het vaak af! Je hoeft niet iedere dag ergens hoor de hoofdprijs te zitten en ook niet helemaal gratis. Er is een hele grote midden weg, en vaak heb je het zelf wel in de hand door duur het totale uitje wordt! Je kan kiezen voor een goedkopere ijsje, een voordelige lunch of je eigen eten meenemen. Als je toch wat meer geld wilt uitgeven maak je weer andere keuzen. 

Wat lastig is aan de goedkope uitjes is dat wat voor de een goedkoop is, voor een ander duur is. Wat voor een gezin met drie kinderen snel duur wordt, is met een gezin met 1 kind weer voordeliger. En waar de een veel geld voor over heeft is voor een ander juist weer niets waar. Om een duidelijk overzicht te kunnen maken ben ik uit gegaan van een entree prijs onder de € 5,- per persoon! En vaak kan je dan zelf nog bepalen of je eten mee neemt of op een terrasje gaat zitten. 

Goedkope uitstapjes!

Voordelige uitjes Zeeland

Met korting erop uit in Zeeland!

Als laatste hebben we nog gezocht naar leuke uitjes met korting. We hebben allerlei kortingen onder elkaar gezet waardoor je een super leuk uitje kan doen, maar dan met korting. Let wel op want vaak zijn er bepaalde voorwaarden aan de korting, tickets online boeken, of alleen geldig op een vaste dag. Lees dit wel even goed door zo kom je niet voor onprettige verrassingen te staan. 

Uitjes met korting

uitjes met korting zeeland

Uitje bij de boer

Oók leuk en voordelig: een uitje bij de boer! Er zijn heel wat boerenbedrijven waar je een leuk uitstapje kunt maken.
Check onze blog over Budget uitjes naar de boer door heel Nederland!

Uitjes bij de boer

Go-Kids Zeeland

Vond je deze tips nu helemaal té gek en volg je ons nog niet op social media, klik dan hier. Wil je voor iedere schoolvakantie onze nieuwsbrief met tips ontvangen klik dan hier. Wij maken regelmatig deze toffe specials. wil je die ontvangen? Klik dan hier!
Ben je benieuwd naar onze andere tips: Kijk dan eens hier:


Agenda Go-Kids Zeeland
Uitjes Go-Kids Zeeland
Kinderfeestjes Go-Kids Zeeland

Geniet van alle uitjes en activiteiten in Zeeland!

Liefs,

Karin