Binnenspeeltuin én buitenspeeltuin, en dan nog eens op een leerzame plek ook..

Bij de Five Star Farm in Kamperland wordt spelen en leren op een leuke manier gecombineerd. Een plek vol vermaak dus.

Dagje weg met kinderen in Zeeland? Ga naar Five Star Farm!

Als je zoekt naar een plekje waar de kids heerlijk kunnen ravotten, ze zich geen moment zullen vervelen en dan ook nog eens op een plek waar iedereen zich thuis voelt, dan is het zeker de moeite waard om naar Kamperland te rijden. Daar vind je deze mooie speel- en leer boerderij.

Binnenspeeltuin

Binnen in de boerderij is een ruime binnenspeeltuin, wat eigenlijk al voldoende zou zijn voor een middag vermaak. Maar er is nog veel meer!

Boerderijdieren

Want wat is nou een boerderij zonder dieren? Als je vanuit de binnenspeeltuin naar buiten kijkt kun je de open stal al zien. En waar je bij een andere boerderij niet zomaar een stal in mag lopen, is deze stal er zelfs speciaal voor de bezoekers! De boer en boerin en hun gezin leren bezoekers over de dieren, die er in verschillende afmetingen te vinden zijn. Er zijn zelfs pony's die op vaste momenten uit de stal komen om te knuffelen met de kinderen, of was het nou andersom? Ze mogen geaaid en gepoetst worden, en met een beetje geluk wordt er een zadel op gelegd en mogen de kids een stukje mee liften.

Buitenspeeltuin

Aan de andere kant van de binnenspeeltuin ligt de tuin van Five Star Farm. Als je nóg verder kijkt zul je ook de luxe tenten zien, waar vaak gezinnen verblijven die het net als wij fantastisch vinden om zo enthousiast ontvangen te worden. In de tuin is ook genoeg te doen voor de kinderen, zoals bijvoorbeeld een skelterbaan.

En dan kun je bij Five Star Farm ook nog boerengolf spelen, een fotospeurtocht doen, langs de akkers wandelen, een GPS-tocht doen en nog veeeeeel meer.

Eten en drinken

Terwijl de kinderen zich vermaken, lusten wij ouders wel een versnapering, toch? Neem plaats aan een van de tafels in de binnenspeeltuin, of juist in het net wat rustigere restaurant gedeelte van de boerderij en bestel iets lekker voor jezelf en een kannetje ranja voor de kinderen. Je kunt hier terecht voor alleen een drankje, maar je kunt hier ook prima eten! Dat komt goed uit, want de kinderen willen voorlopig toch nog niet naar huis.

Onze Go-Kids reporters laten je hun dagje bij Five Star Farm zien in deze vlog:

 

Reden genoeg dus om Five Star Farm eens een bezoekje te brengen.

 

Dagje weg met kinderen