Kamperen met kinderen - bij de boer -  Five Star Farm
Baas Huisweg 11, 4493 NE Kamperland

Kamperen met kinderen in Zeeland. 

Kamperen kun je tegenwoordig zo luxe maken als je wilt. Bij Five Star Farm is dat zeker niet anders! Op deze kleinschalige maar supergezellige camping zijn zowel losse kampeerplaatsen als luxe glampingmogelijkheden beschikbaar. 

Glamping in Zeeland

Ga eens logeren in een luxe Lodgetent met privésanitair of een mooie safaritent. De kinderen komen in de huuraccommodaties niks te kort, er is zelfs speelgoed aanwezig! Als ze daar al aan toe komen, want bij Five Star Farm is genoeg te beleven op en om de boerderij. 

Logeren bij de boer

De boer en boerin en hun gezin leren bezoekers over de dieren, die er in verschillende afmetingen te vinden zijn. Er zijn zelfs pony's die op vaste momenten uit de stal komen om te knuffelen met de kinderen, of was het nou andersom? Ze mogen geaaid en gepoetst worden, en met een beetje geluk wordt er een zadel op gelegd en mogen de kids een stukje mee liften.

Speelboerderij

Dacht je dat dat alles was? Welnee! Er is namelijk ook nog eens een grote binnenspeeltuin in de boerderij, met een eet- en drinkgelegenheid, en buiten is een ruime speelweide. Je leest er meer over op deze pagina. 

In de buurt. 

Proef het leven in de Zeeuwse polder van dichtbij. En dan zit u ook nog eens op een steenworp afstand van het vriendelijke Banjaardstrand aan de ene kant en het watersportparadijs van het Veerse Meer aan de andere kant. En dan zijn er ook nog de mooie oude Zeeuwse steden in de buurt én attracties als Neeltje Jans. Niks meer over te twijfelen denken we zo.. 

Benieuwd naar het logeren bij de boer? Onze Go-Kids reporters namen een kijkje: 

 

Meer weten over kamperen bij deze boer?

De glamping mogelijkheden vind je bij Farmcamps Fivestar.

De rest vind je op de website van Five Star Farm.

 

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor