Ik heb weer leuke Weekendtips voor je, met ook alvast wat voor volgende week. En indoor fun voor als het een keer wat minder weer is, ook handig om in beeld te hebben. Natuurlijk vind je nog veel meer in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!.

Have fun!
groetjes, Anneke

 

Alle agendatips! ►
 
 
Zondag bij de Ruige Rakkers van Pllek in Amsterdam-Noord: de heerlijke gratis kidsactiviteit Repair Kid. Kun jij evem lekker chillen....
Vanavond (vrijdag) is er weer zo'n leuke Aquadisco in het Leeghwaterbad in Purmerend - dit keer in het thema Superhelden!
Elke woensdagochtend buiten de schoolvakanties kan jouw peuter bij Monkey Town Purmerend meedoen aan het leuke Peuterdansen!
Is jouw kind nieuwsgierig naar het verleden? Dan is een uitje naar Archeologiecentrum Huis van Hilde een topidee, zo leuk daar voor kids.
Zondag is het tijd voor de Dam tot Dam loop, met de speciale Mini Dam tot Dam loop voor kids. Dat wordt supergezellig op de Burcht!
Gezelligheid in Volendam met het Droktemakersfestival - allerlei fanfares en koren, maar ook leuke kinderactiviteiten op het Europaplein.
Op zaterdag 28 sept een hippe voorstelling voor tieners in Theater De Verbeelding in Purmerend: Heidi Pippi Sissi Ronnie Barbie (10+).
Alvast voor volgend weekend: op vrijdagavond is de try-out van Dolfje Weerwolfje & Foeksia de Miniheks in De Purmaryn. Superleuk toch?

Naar 't theater of een film!

Uitleven bij minder weer
Street Jump Wormerveer is meer dan alleen trampolines... wat dacht je van een superstoer Ninja Parkour om te bedwingen?
In Purmerend kun je heerlijk overdekt zwemmen in het mooie Leeghwaterbad, met vanavond de toffe Superhelden Aquadisco.
Fijn indoor spelen? Dan ga je naar Monkey Town Purmerend... met klimmen en klauteren, maar ook trampolines, lasergame en 5D bios.
JumpSkillz Purmerend heeft sinds kort niet alleen trampolines, maar ook VR-gaming, Lazers, Airhockey en Funbowling. Wat wordt het?
Zwemmen in een ander bad? Ga eens naar Edam, daar vind je zwembad De Waterdam - met elke vrijdagavond discozwemmen.
In Uitgeest heb je óók een fijne Monkey Town - daar kun je bovendien samen de Jungle Kids Escape Room doen.