Trampolinepark JumpSkillz Purmerend  

Van IJsendijkstraat 182, 1442 LC Purmerend

  JumpSkillz Purmerend is een indoor trampolinepark dat in 2016 haar deuren openden. Het is een attractie voor de jeugd, van kleine kinderen tot tieners en jongeren (maar ook voor volwassenen hoor!).

  Grootste trampolinehal van Europa

  De vestiging van JumpSkillz in Purmerend zit in een pand van maar liefst 3.300 m2. Dit was op het moment van opening de grootste indoor trampoline attractie van Europa!

  Veel attracties bij JumpSkillz Purmerend

  Trampolines, Big Airbags, High Jump. Het zijn slechts enkele van de vele attracties bij JumpSkillz Purmerend. Springen voor jong en oud is het, maar met de nodige extra elementen en genoeg aandacht voor gezelligheid en horeca.

  Jumpen voor iedereen

  Er zijn speciale uurtjes voor de hele kleintjes, bijvoorbeeld op woensdagmiddag. Op vrijdag- en zaterdagavond zullen er meer tieners, jongeren en volwassenen komen. En met de hele familie komen jumpen kan ook, hoe gezellig!

  ObstacleSkillz als sport voor kids vanaf 8 jaar

  Supertof in het pand van JumpSkillz: Obstacle Skillz! Daar kunnen de kids zich helemaal uitleven in de Obstacle Gym, waanzinnig goed voor hun conditie en gezondheid.

  Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!

  Adres

  • Adres: Van IJsendijkstraat 182
  • Stad:  Purmerend
  • Land:  NL
  • Postcode:  1442 LC