Grotenhuysweg 102, 1446 HZ Purmerend

Indoor spelen in Purmerend

Kom spelen, klimmen en klauteren! Kinderen kunnen bij Monkey Town Purmerend in het overdekte speelparadijs klimmen en klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en de trampolines. Roetsjen van de spannende glijbaan, of spelen met superlego en ravotten in de ballenbakken.

Speciaal deel voor peuters

Monkey Town is leuk om te spelen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Voor de kleintjes is er een goed afgescheiden peutergedeelte. De ouders/begeleiders kunnen heerlijk loungen met lekkere koffie en gratis WIFI.

Trampoline springen bij Monkey Town

En hoe leuk: bij Monkey Town Purmerend kunnen de kinderen ook heerlijk - en veilig - trampoline springen. Dubbel feest dus, zo'n indoor speeluitje!

Lasergamen in LaserTown

Monkey Town Purmerend heeft niet alleen het indoor speelparadijs, maar ook Lasertown. Hier kunnen jonge kinderen, maar ook tieners en volwassenen een spannend potje lasergamen.

5D bioscoop bij Monkey Town Purmerend

Een geweldige extra bij Monkey Town Purmerend is de 5D-bioscoop. Voor een kleine bijbetaling kunnen de kids hier een heus avontuur beleven in een bioscoopstoel - want 5D is veel meer dan gewoon een film kijken.

De leukste uitjes en feestjes
in Zaanstreek-Waterland
gratis in je mailbox?

Aanmelden Go-KidsTips

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor