Secrets (12+) in Theater De Krakeling

HELDEN INC. komt naar Theater De Krakeling Amsterdam met Secrets (12+). Spannende voorstelling waarbij het hele theater als Escaperoom gebruikt wordt.

Over de voorstelling Secrets (12+)

Het theater van Jean-Claude Histoire staat vol mysterieuze kisten. In elk van deze kisten zit een verhaal dat Jean-Claude geheimhoudt voor de rest van de wereld. Wie goed kijkt, ziet dat het hem de grootste moeite kost om zijn geheimen te bewaren. Hier is meer aan de hand. Waarom houdt deze merkwaardige figuur zijn kisten zo angstvallig gesloten? Wat zou er gebeuren als de verhalen in de openbaarheid komen?

Als toeschouwer krijg je de opdracht dit mysterie te ontsluieren. Daarvoor moet je op ontdekkingsreis door het hele theater. 

Charlie Duran

In 2016 begon theatermaker Charlie Duran met het combineren van danstheater en escaperooms. Met zijn succesvolle voorstellingen op locatie: Laboratory of Men,The Secret of Mondays en The Narcissist ontwikkelt de maker zijn eigen stempel. In 2018 won hij de Jeugdtheaterprijs door het pitchen van dit concept. Het resultaat is Secrets. 

Ook naar deze voorstelling in De Krakeling in Amsterdam?

Willen jullie Secrets gaan zien in Amsterdam? Je kunt er naartoe op:

  • donderdag 19 september 15.00 uur
  • donderdag 19 september 19.30 uur
  • vrijdag 20 september 15.00 uur
  • vrijdag 20 september 19.30 uur

 Ga naar de website van Theater De Krakeling voor meer info en het reserveren van tickets.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!