Molenwerf 20, 1911 DB Uitgeest

Monkey Town Uitgeest heeft een toffe escaperoom voor kinderen: de Monkey Town Jungle Escape. Een superleuk gezinsuitje - samen ontsnappen!

Monkey Town Jungle Escape, geen ontsnappen aan............

In het begin, toen de escaperoom niet bekend was en zich langzaam uitbreidde, waren ze vooral voor volwassenen of minstens vanaf 16 jaar. Bij Monkey Town Uitgeest hebben ze nu ook een escaperoom voor kids: ouders gaan met hun kinderen de escaperoom in. 

Over de Jungle Escaperoom bij Monkey Town Uitgeest

De nieuwe Monkey Town "Jungle Escape" is een combinatie van "Indiana Jones meets the Jungle". Jullie zitten opgesloten in een jungle hut en moeten met behulp van raadsels en puzzels oplossingen vinden om op tijd weer buiten te komen. Actie, spanning en sensatie!!

Speelduur ca. 45-60 minuten. Maximaal 8 kinderen* en min. 5 spelers. Eén volwassen begeleider is verplicht i.v.m. veiligheid. Alle spelers krijgen een Jungle Escaperoom Diploma.

De Monkey Town Jungle Escape is ook supergeschikt voor een tof kinderfeestje: de Monkey Escape Party.

Inclusief indoor spelen

Bij het spelen van de escaperoom zit ook de entree van het indoor speelparadijs inbegrepen. Voor en na de escape kunnen de kids dus onbeperkt spelen bij Monkey Town Uitgeest!

Naar de website van Monkey Town Uitgeest

Volg je Go-Kids regio Alkmaar & Noordkop al op Facebook?

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor