Zwembad De Waterdam Edam-Volendam  

Harlingenlaan 25, 1131 JP Edam

  Zwembad de Waterdam is hét recreatiebad van Edam-Volendam en omstreken. Er is een binnen- en een buitenbad. Met het Nederlandse weer is dat geen overbodige luxe. je kunt er 7 dagen per week en bij elk weertype terecht.

  Binnenbad in Edam Volendam

  Binnen is er een subtropisch recreatiebad, voorzien van een 45 meter lange glijbaan, een wildwaterkreek, jet-streams, een uitzwembassin, waar u naar buiten toe kunt zwemmen, een peuterbad en ten slotte vier whirlpools. Daarnaast is er een 25-meterbad met duikplank en een instructiebad.

  Buitenbad van Zwembad De Waterdam

  Buiten bevindt zich een 50 meter bad, een springkuil met twee duikplanken, een groot familiebad met glijbaan en twee ondiepe kleuterbaden, omgeven door een grote zonneweide om heerlijk te luieren en te spelen.

  Kinderactiviteiten bij De Waterdam

  Tijdens het recreatief zwemmen kunnen kinderen uiteraard ook hun kinderfeestje vieren. Je kunt ook speciale partijtjes vieren: een Duikfeestje of een Zeemeerminnenfeestje.

  Ook is er in zwembad De Waterdam elke vrijdagavond Discozwemmen voor jongeren tot 14 jaar. Onder begeleiding van een professionele DJ is dit wekelijks een feest.

  Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!

  Adres

  • Adres: Harlingenlaan 25
  • Stad:  Edam
  • Land:  NL
  • Postcode:  1131 JP