Het is bijna Herfstvakantie.... de kids zijn lekker een weekje vrij, wat voor leuke dingen ga je doen met ze? Ik heb wel de nodige ideetjes voor je... kijk maar hieronder, in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!

Niet vergeten dat je bij heel veel uitjes vooraf moet reserveren ivm corona hè... natuurlijk ga je alleen als jullie geen klachten hebben, houd je 1,5 meter afstand én draag je waar nodig een mondkapje.

Ik wens jullie een gezellige vakantie!
groetjes, Anneke

 

Alle agendatips! ►
Ohhh dit is leuk! Gezellig samen klompen decoreren en op de foto in klederdracht - in een arrangement met een speciale Go-Kids prijs. Code: GoKidsHerfst2020
Fijn dagje buiten? Huur met korting een kindertandem of fietsen in Volendam en ga erop uit. Goed te combineren met het arrangement van Simonehoeve...
Zwemmen in het Leeghwaterbad kan gewoon - met het verzoek om in de hal, gang en kleedkamer een mondkapje te dragen. Natuurlijk niet in t zwembad!
Is t lekker weer in de vakantie? Dan is het een topplan om lekker te gaan klimmen tussen de bomen bij Klimpark Twiske! Lekker sportief buiten-uitje met de kids!
Ook deze Purvak doet Cultuurhuis Wherelant weer mee met superleuke creatieve workshops voor de kinderen. Helemaal gratis!
Indoor speelparadijzen vallen onder de max-30-personen coronaregel. Wil je gaan spelen bij Monkey Town Purmerend? Snel reserveren!
JumpSkillz Purmerend houdt van maandag t/m vrijdag de coole Skillz Adventure dagen: de hele dag jumpen, bowlen, VR en klimmen. Tof!
Ga in de vakantie lekker een keer pannenkoeken (of iets anders) smullen bij Pannenkoek De Appel op 't Twiske... wat een fijne plek....
Zondag 11 oktober is er weer zo'n leuke kinderknutselactiviteit in Filmtheater De Fabriek met daarna de film Marona... zou er nog plek zijn? 
Fijn naar de dieren en spelen bij De Bonte Belevenis - heerlijk uitje in de vakantie. Altijd even de openingstijden checken voor je gaat!
Woensdag de 14e zijn er weer 6 toffe gratis workshops van FluXus op het Cruyff Court Kogerveld in Zaandam. Even aanmelden en gáán...
In Purmerend is er weer die heerlijke HerfstPurVak met sport en spel, én GRATIS creatieve workshops bij Cultuurhuis Wherelant.
Is t lekker weer voor een uitje naar t Twiske? Op zaterdag en zondag kun je dan ook lekker gaan eten bij Twiske Haven - wel even reserveren!
Het Kabouterpad in het Purmerbos was een tijdje niet actief, nu weer wel - en dat mag gevierd worden: de 14e is er een feestelijke heropening.
Theater
Vrijdag in de vakantie kun je in De Bolder in Monnickendam naar Poppentheater Koekla met de voorstelling De Drie Biggetjes (3+) - zo cute!
Helaas hebben Theater de Purmaryn en het Zaantheater geen ontheffing gekregen - de voorstellingen in de herfstvakantie zijn verplaatst of geannuleerd...
Schouwburg Het Park en Theater Het Postkantoor in Westfriesland kunnen wel doorgaan - met o.a. het Peuter-Kleuterfestival - powered by Go-Kids!
In Amsterdam kregen de theaters wel ontheffing en gaat alles 'gewoon' door: maar liefst 40 voorstellingen voor kids in Amsterdam op een rij! 
Naar de film!
Er is genoeg te beleven op filmgebied deze herfstvakantie! Heerlijke kinderfilms in de bioscopen en misschien een uitje naar Cinekid in Amsterdam?
Beetje buiten onze regio
Huis van Hilde in Castricum heeft toffe activiteiten in deze vakantie: oa Minecraft-workshop en Maak kunst met een aardappel. Superleuk toch?
Altijd leuk: lekker schaatsen met de kids op IJsbaan De Westfries in Hoorn. Let op de coronaregels, voor zondagochtend reserveren!
In Amsterdam-Noord heb je een top dagje met glow-in the-dark minigolf bij GlowGolf, eten/drinken bij Hollywood Café en filmpje bij Euroscoop.. alles in één pand.
In het Museum van de 20e eeuw in Hoorn staat nog even de expo over Telekids. Een bezoek is sowieso tof voor het hele gezin - herkenning voor jou, verbazing bij de kids!
Dino's, altijd geweldig! World of Dino's in de Jaarbeurs Utrecht is verlengd - dus kun je er in de herfstvakantie mooi naartoe. Met een mooie korting ook nog!
Heb je zin om te gaan skieën of snowboarden? Bij SnowWorld - oa op Spaarnwoude - in echte sneeuw... en met een forse korting. Lekker toch?
 
 
Alle agendatips! ►

Ga je buiten de regio op pad?


Wist je dat we bij Go-Kids inmiddels alweer 26 regio's hebben? Er zijn dus heeeel veel plekken in Nederland waar je Go-Kids kunt raadplegen voor de leukste gezinsuitjes tijdens jouw weekendje of weekje weg!